Tragedie! Gemeni, lasati in grija bunicii, intoxicati cu monoxid de carbon. Bunica, in stare grava

/ / Modificat: 2024-03-11
Tragedie! Gemeni, lasati in grija bunicii, intoxicati cu monoxid de carbon. Bunica, in stare grava

 

Drama fara margini pentru o familie din judetul Dolj. O pereche de gemeni, in varsta de 9 ani si bunica acestora au fost gasiti inconstienti, in casa, de o vecina, care a alertat imediat serviciul 112.

Femeia a venit in vizita si a vazut ca bunica si cei doi copii sunt inconstienti. La fata locului s-au deplasat de urgenta trei ambulante si un echipaj de pompieri. Insa, in ciuda eforturilor salvatorilor de a resuscita victimele, copiii nu au mai putut fi salvati.

Bunica gemenilor, a fost transportata la spital si se afla in stare critica. Bunica gemenilor, in varsta de 51 de ani, a fost dusa de urgenta la Spitalul Judetean din Craiova.

Potrivit cercetarilor efectuate la fata locului se pare ca cei trei s-au intoxicat cu monoxid de carbon. Cu toate aceste, autoritatile continua cercetarile pentru a stabili exact ce s-a intamplat.

"In aceasta dimineata, o persoana a sunat la numarul unic de urgenta 112 si a anuntat ca intr-o casa de locuit din comuna Desa se afla trei persoane care prezinta starea inconstienta (doi copii si un adult). Imediat la fata locului au fost trimise o ambulanta SMURD, un echipaj de stingere si doua ambulante SAJ. Echipajele ajunse la locul interventiei au inceput manevrele de resuscitarea, dar din nefericire pentru cei doi copii acestea au fost in zadar. Adultul a fost preluat de ambulanta in vederea transportarii la spital", informeaza ISU Dolj.

Gemenii erau crescuti de bunica lor, dupa ce mama acestora i-a abandonat cand aveau un an, iar tatal se afla la munca in strainatate.

FOTO: smurd.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Tragedie copii Intoxicatii copii

Articole recomandate

Citeste si despre