Tatal copilului care a cazut in groapa cu apa clocotita in sectorul 1: "Va avea nevoie de o operatie la picior

/ / Modificat: 2021-10-20
Tatal copilului care a cazut in groapa cu apa clocotita in sectorul 1:

O banala joaca in fata blocului s-a transformat in tragedie pentru un copil in varsta de 9 ani care a calcat intr-o groapa cu apa clocotita in sectorul 1 al Capitalei. Baiatul are acum arsuri grave si va fi supus unei operatii. 

Pamantul s-a surpat chiar deasupra unei tevi cu apa fierbinte de la reteaua de termoficare. Din pacate, reprezentantii Termoenergetica spun ca astfel de capcane sunt in tot Bucurestiul. 

Mihai Irimia, tatal copilului: ”Pana la glezna a intrat, adica avea o gheata si cred ca a intrat cu totul. A crezut ca e o mlastina cu broaste. A strigat dupa ajutor si l-au luat si l-au dus in casa si l-am dus cat de repede am putut la Alexandrescu”.

Raluca Alexandru, Spitalul Grigore Alexandrescu: ”Are o arsura pe 2% din suprafata corpului, adica la nivelul piciorului. A fost pansat si are tratament ambulator”.

Mihai Irimia, tatal copilului: ”E posibil sa fie nevoie de operatie estetica, sa trebuiasca grefa de piele de pe sold”.

Tatal copilului a mai dezvaluit ca pamantul era surpat deasupra conductei de mai mult timp si ca locatarii au facut mai multe sesizari catre societatea de termoficare pentru rezolvarea acestei probleme. 

Mihai Irimia, tatal copilului: ”Apa fierbinte s-a prelins trei saptamani pe trotuar. Sa nu vina cineva sa vada cat de grav este si daca e pericol de moarte pentru cineva, pentru un copil. Asta mi se pare foarte iresponsabil”.

Taguri Arsurile la copii Accidente copii

Articole recomandate

Citeste si despre