Strandul Moghioros a fost inchis, dupa ce 7 copii au ajuns la spital. Ce au descoperit autoritatile

/ / Modificat: 2019-08-27
Strandul Moghioros a fost inchis, dupa ce 7 copii au ajuns la spital. Ce au descoperit autoritatile

Directia de Sanatate Publica Bucuresti a decis sa inchida strandul Moghioros din Bucuresti, dupa ce 7 copii si 2 adulti au ajuns la spital cu stari de rau, ameteli si greata.

Victimele au acuzat ca in apa cantitatea de clor era crescuta.

"Au fost sapte copii cu intoxicatie accidentala cu clor (vapori). Nu au pus probleme medicale de cand s-au prezentat la spital. Doar unul a ramas internat pentru supraveghere medicala. Starea lui este buna. Se externeaza," a declarat Raluca Alexandru, purtator de cuvant al Spitalului "Grigore Alexandrescu," pentru Click!

Ce nereguli s-au gasit la strand

Autoritatile au efectuat un control la baza de agrement si au prelevat probe de apa din cele trei bazine.

Pana la determinarea rezultatului final si remedierea pompei de distribuire a clorului, inspectorii DSPMB au decis suspendarea activitatiii acestei unitati," se arata intr-un comunicat de presa al Ministerului Sanatatii.

Reprezentantii Autoritatii Nationale pentru protectia Conusmatorilor au precizat ca au fost descoperite probleme si la restaurantul strandului.

"Nu stiu ce apa e, ce zeama o fi. Am luat din toate cele trei bazine, deficientele sunt multiple. Noi alegem sa oprim activitatea prestarii de servicii. Am reusit sa intram si in restaurantul acestui operator economic si acolo sunt deficiente, spunem noi, majore", a afirmat Horia Constantinescu, presedintele ANPC, pentru stirileprotv.ro.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre