Si-a inchis copilul in masina timp de 3 zile, ca sa petreaca cu prietenii. Urmarile au fost tragice

/ / Modificat: 2019-01-28
Si-a inchis copilul in masina timp de 3 zile, ca sa petreaca cu prietenii. Urmarile au fost tragice

20 de ani de inchisoare. Atat a primit o tanara din Michigan, Statele Unite, care si-a inchis bebelusul in masina, pentru a petrece cu prietenii. Micutul a murit deshidratat.

Timp de trei zile, Noah, in varsta de 6 luni a stat legat de scaunul masinii. In garajul in care se afla autoturismul temperatura atingea 32 de grade Celsius, iar in tot acest timp, copilul nu a primit apa sau mancare, iar aerul conditionat a fost oprit, potrivit The Sun.

inchisoare

Judecatorul Mark Trusock a descris cazul ca fiind "tulburator".

"Ce ai ales tu sa faci? Te-ai dus cu prietenii, te-ai distrat si ai folosit droguri. Sper ca te vei gandi in fiecare zi cum ti-ai ucis propriul fiu, doamna," i-a spus judecatorul. Acesta a mai declarat, in timpul procesului, ca spera ca femeia sa nu mai aiba niciodata alti copii.

femeie-inchisoare

La autopsie, medicii legisti au descoperit ca bebelusul era puternic deshidratat, nu mancase nimic si avea iritatii severe de la scutece.

Intamplarea a avut loc pe data de 19 iulie 2017, iar zilele trecute, Lovily Johnson, in varsta de 23 de ani, a primit 20 de ani inchisoare.

"Inteleg ca s-a facut dreptate pentru el, astazi, dar cer putina mila si pentru mine," a spus femeia in fata judecatorului.

Lovily Johnson mai are o fetita de patru ani, care a ajuns in grija autoritatilor.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre