Shakira si Pique s-au impacat. Copiii i-au readus impreuna, desi nimeni nu se mai astepta la asta

/ / Modificat: 2023-08-27
Shakira si Pique s-au impacat. Copiii i-au readus impreuna, desi nimeni nu se mai astepta la asta

Impacare total neasteptata! Shakira si Pique s-au decis sa ingroape securea razboiului, dupa aproximativ un an de la despartire. Cel putin aceste este anuntul aparut in presa spaniola, in care sunt citati apropiati ai celor doi. Cei doi fosti iubiti au ajuns la un consens cu privire la copii.

A trecut mai bine de un an de cand a izbucnit scandalul dintre Shakira si Gerard Pique, dupa ce fotbalistul a inselat-o pe artista cu o fosta angajata de-ale sale, Clara. De atunci, cei doi au ramas impreuna si formeaza un cuplu. Ulterior, Shakira a pornit un adevarat atac impotriva celor doi, prin diferite piese lansate.

Shakira si Pique s-au impacat. Prietenii spun ca nu mai exista certuri intre ei

Presa spaniola noteaza ca Shakira si Pique au luat decizia de a nu-si mai spala rufele in public, de dragul celor doi baieti pe care ii au impreuna, Sasha si Milan. Cei doi si-au promis unul altuia ca nu se vor mai certa pe fondul timpului petrecut de fiecare cu cei doi baieti.

Acum, Pique va trebui sa inchirieze un apartament in Miami, acolo unde copiii locuiesc cu mama lor pentru ca acestia sa nu mai faca multe drumuri SUA - Spania si invers.

"Ei respecta acordul de separare intocmai, nu mai exista niciun fel de discutie sau problema", spun apropiatii Shakirei.

Va reamintim ca Shakira si cei doi copii au plecat definitiv din Barcelona si s-au stabilit la Miami. Acolo artista detine o proprietate impresionanta, a carei valoare este estimata la aproximativ 16 milioane de euro.

FOTO: dcnews.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete Relatii iubire

Articole recomandate

Citeste si despre