Scoala de la tara care rivalizeaza cu unitati de invatamant din orice mare oras din Romania. Deci se poate și așa!

/ / Modificat: 2022-09-06
Scoala de la tara care rivalizeaza cu unitati de invatamant din orice mare oras din Romania. Deci se poate și așa!

In timp ce multe scoli si-au intampinat elevii fara sa aiba neaparat conditii adecvate, exista si exemple pozitive, care arata ca se poate. Zilele acestea au circulat intens in mediul virtual fotografii cu Scoala Gimnaziala Perieti, un sat din Ialomita, care a fost recent renovata si arata ca o scoala din afara tarii.

Cand spui „scoala de la tara”, te gandesti la o cladire veche, pe alocuri insalubra, cu toaleta in curte. Dar atunci cand vezi imaginile din interiorul scolii din Perieti, ai crede ca este vorba despre o unitate de invatamant din strainatate sau una aflata intr-un mare oras din Romania.

Elevii din Perieti, o comuna despre care nu auzise mai nimeni pana de curand, vor merge la ore intr-o scoala recent renovata, la standarde europene.

Scoala Gimnaziala din comuna Perieti, o comunitate cu mai putin de 4.000 de locuitori, a fost renovata si modernizata la standarde europene inainte de inceperea anului scolar. Interiorul unitatii de invatamant este plin de culoare si de inspiratie, iar elevii care ii trec pragul cu siguranta se vor bucura de noul aspect al scolii lor.

„Cred cu tarie ca locul in care ne petrecem cel mai mult timp din zi trebuie sa fie unul cald, vesel, creativ si sa contribuie, astfel, la starea noastra de bine. Multumesc intregii echipe magice pentru ca astazi pot sa va impartasesc cateva imagini, rezultat al unui impresionant volum de munca! Multumesc tuturor celor implicati pentru sustinere! Ne revedem luni, 5 septembrie, cu portile larg deschise pentru copii, parinti si bunici! Cu emotie si deosebita pretuire, prof. Cristina Costea. Comuna Perieti”, a scris unul dintre cadrele didactice pe Facebook, inainte de inceperea anului scolar.

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Scoala copii

Articole recomandate

Citeste si despre