S-a dat startul filmarilor pentru lungmetrajul „Retreat VAMA VECHE”, o comedie romantica urbana

/ / Modificat: 2023-05-10
S-a dat startul filmarilor pentru lungmetrajul „Retreat VAMA VECHE”, o comedie romantica urbana

Regizorul Petre Nastase a dat startul filmarilor pentru lungmetrajul „Retreat VAMA VECHE”, o comedie romantica urbana ce aduna pe plaja de la Vama Veche si in cele mai hype locuri din Bucuresti o distributie cu actori mari dar si cu personalitati digitale, cu comunitati online de milioane de fani. 

Actritele Adela Popescu, Ada Condeescu si Laura Cosoi isi continua prietenia din viata reala si in viata personajelor principale din filmul „Retreat Vama Veche” al carui scenariu este scris de Ovidiu Niculescu. 

Mihai Margineanu, Daniel Nuta, Toto Dumitrescu, Emilia Popescu, Lia Sinchevici, Smaranda Caragea, Razvan Fodor, Radu Valcan, Stefan Lupu, Marius Stanescu, Ovidiu Niculescu, Jorge, Mihai Popescu, Vasile Calofir, Cosmina Pasarin, Adelina Pestritu, Emi Alupei, alaturi de guest star-ul Florin Calinescu spun o poveste fara efecte speciale, in care, asa cum anunta haios echipa, „nimeni nu e albastru ca-n Avatar, nimeni nu danseaza ca Joker si nimeni nu-l salveaza pe Nemo, dar in care totusi multi se vor regasi”.

“Nu alegem pe cine iubim” este concluzia filmului in care Eva, o psiholoaga specializata in terapia de cuplu, urmeaza sa se marite si cele mai bune prietene ii organizeaza petrecerea burlacitelor la un retreat discret de tantra-yoga din Vama Veche. Ce nu stiu ele este ca patronii acestuia sunt fostul iubit al Evei si sotia lui insarcinata si ca instructorii de yoga adevarati vor fi inlocuiti, din cauza unui catel tekel, cu un pescar, un bucatar si cu un dascal din localitate.

„Traim vremuri in care fericirea se cauta mai mult in exterior decat in interior, prin social media, postari si reactii la postari, distractia suna mai bine daca se vede intr-un story pe Instagram, iar linistea sau, mai bine zis, nelinistea interioara se gaseste mai des pe la sesiuni de yoga si sedinte de terapie decat in introspectii si analize individuale. Gasim partea amuzanta a acestor vremuri si radem, mai ales ca toti ne regasim in asta intr-un fel sau altul. Pot sa asigur pe toata lumea ca noi ne distram si la filmari, nu doar in social-media, iar spectatorii vor avea portii intregi de ras si in cinematografe, nu doar in postari. Hai sa fie frumos si in online, dar si in realitate!”, spune regizorul Petre Nastase, aflat deja in Vama Veche, in toiul actiunii.  

Filmarile lungmetrajului „Retreat Vama Veche” vor fi in vara 2023, iar lansarea in cinematografe se anunta a fi la inceputul anului urmator. Mai multe despre film, dar mai ales despre distractia de la filmari se pot vedea pe conturile de social-media ale actorilor din distributie, dar si pe https://www.instagram.com/retreat_vamaveche/ si https://www.facebook.com/RetreatVamaVeche. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Actrite, actori, cantareti Filme Laura cosoi Adela popescu Adelina pestritu

Articole recomandate

Citeste si despre