Romanca din Italia, condamnata pentru ca isi maltrata copilul de 6 ani: "Era tratat ca un animal"

/ / Modificat: 2020-05-21
Romanca din Italia, condamnata pentru ca isi maltrata copilul de 6 ani:

O romanca din Italia in varsta de 29 de ani si iubitul ei, tot roman, in varsta de 34 de ani, au fost condamnati la ani grei de inchisoare de Tribunalul din Terni, provincia Umbria. 

Romanca si iubitul sau sunt acuzati de corupere de minori, rele tratamente si abuzuri sexuale aplicate fiului femeii, un copil in varsta de numai 6 ani.

Cum era maltratat copilul

Dramaticele evenimente s-au petrecut intre lunile septembrie si noiembrie ale anului 2016, dupa ce micutul a fost adus in Italia de mama lui. Acesta era crescut in Romania de bunicii materni. Ajuns in Italia, minorul a fost supus la abuzuri greu de imaginat, fiind tratat ca un animal, obligat sa umble dezbracat prin casa si pus sa participe la tot felul de orgii.

Salvarea copilului a venit de la o vecina care l-a vazut inchis in balcon timp de ora, dezbracat complet. Aceasta a alertat politia, care a declansat operatiunea "Angelo."

"Era tratat ca un animal, ii aruncau mancare pe jos, era obligat sa umble drezbracat prin casa si obligat sa se uite printr-o gaura din zid la tot felul de orgii in care era implicata mama lui," relateaza Rotalianul.com.

Dupa o lunga monitorizare, investigatorii au concluzionat ca "cei doi incercau sa-l pregateasca pe copil pentru prostitutie infantila si alte activitati de acest gen," motiv pentru care in luna noiembrie 2016 au fost pusi sub arest.

Minorul a fost transferat intr-o structura protejata din Umbria si a stat acolo pana in luna martie a anului 2017 cand un judecător a decis sa-l incredinteze din nou bunicilor sai din Romania, care l-au crescut pana sa plece in Italia.

Ce pedeapsa a primit mama copilului 

Pe data de 19 mai 2020, mama copilului a fost condamnata la 10 ani de inchisoare, in timp ce iubitul sau a primit 18 ani de inchisoare. 

Copilul, care acum are 10 ani, si-a revenit, dar a fost nevoie de asistenta unui psiholog pentru o perioada indelungata. Acum se simte bine si invata foarte bine la scoala.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre