Regula pe care Kate Middleton si Printul William le-au impus-o copiilor lor. Ce nu au voie sa faca la masa

/ / Modificat: 2023-11-02
Regula pe care Kate Middleton si Printul William le-au impus-o copiilor lor. Ce nu au voie sa faca la masa

Viata in familia regala este plina de dogme si trebuie sa tina cont de anumite protocoale. Inca de cand se nasc, copiii cu sange albastru se supun normelor scrise si nescrise din familia in care au venit pe lume. Este si cazul celor trei copii ai Printului William si ai lui Kate Middleton. Chiar daca cuplul regal nu este atat de strict precum inaintasii lor, unele reguli au ramas impamantenite la Palatul Buckingham, inca de pe vremea cand Regina Elisabeta si-a educat copiii.

Astfel, un obicei de care Kate si William tin cont atunci cand vine vorba despre copiii lor are legatura cu masa. Printii George, Charlotte si Louis mananca separat de parintii lor si de restul membrilor familiei regale, dupa cum a dezvaluit un fost angajat al Reginei Elisabeta. Fostul bucatar regal Darren McGrady, care a servit-o pe regretata suverana timp de 15 ani, a povestit ca micutii din familia regala nu pot lua masa impreuna cu adultii pana cand nu invata sa se poarte adecvat la masa si sa sustina o conversatie.

Chiar si la sarbatori in familie, precum masa de Craciun, copiii mananca intr-un colt al incaperii, cu guvernantele, in timp ce restul adultilor stau la masa principala.

„Copiii au mancat intotdeauna in alta camera pana cand au ajuns la varsta la care se pot comporta corect la masa”, a explicat McGrady.

Regula se pastreaza in continuare, mai ales cand este vorba despre cine oficiale, dineuri sau mese cu invitati de seama.

William si Kate, implicati in viata de familie

Pe de alta parte, un aspect la care Kate si William sunt mult mai atenti fata de generatiile anterioare este timpul petrecut in familie. Cei doi se ocupa cat de mult pot de copiii lor, ii duc impreuna la scoala de fiecare data cand au ocazia si se asigura ca cel putin unul dintre ei este acasa cand se intorc cei mici de la cursuri.

Printesa si Printul de Wales se joaca si petrec timp in natura cu George, Charlotte si Louis si incearca sa stea cat mai mult cu ei. Cei doi sunt constienti de importanta timpului petrecut cu cei mici si se asigura ca acestia nu stau doar in compania angajatilor regali. Kate si William nu ezita sa isi manifeste afectiunea in public fata de cei mici, lucru pe care generatiile anterioare nu le faceau sub nicio forma.

FOTO: Instagram

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Kate middleton copii Educatia copiilor Reguli copii

Articole recomandate

Citeste si despre