Povestea fetitei care a devenit mama la 5 ani

/ / Modificat: 2020-07-09
Povestea fetitei care a devenit mama la 5 ani

Exista cazuri cand pubertatea se poate instala la varste foarte fragede, din cauza unor anomalii cerebrale spun unii specialisti.

Acest lucru a fost dovedit de-a lungul timpul prin cateva cazuri socante, cand fetite la varste foarte mici, chiar de 5 ani, au ramas insarcinate. Iata cele mai tinere mame din istorie: 

Hilda Trujillo, Peru, mama la 8 ani si 7 luni

Hilda provenea dintr-o familie modesta si locuia intr-o camera alaturi de de familia sa si un var de 22 de ani. Acesta a abuzat-o pe copila, fara ca nimeni sa afle. La scurt timp, din cauza modificarilor la nivelul abdomenului, mama micutei a aflat, in urma unui control, ca micuta era insarcinata. Tanarul care a abuzat-o a fost arestat, iar Hilda a nascut pe data de 2 decembrie 1957 Hilda naste o fetita cu ajutorul anesteziei.

Anna “Anya”, Rusia, mama la 8 ani si 7 luni

Anna a nascut o fetita, dupa ce a fost abuzata de un baiat in varsta de 13 ani. Totul se petrecea in anul 2000. 

Mama la 8 ani si 5 luni

O fetita din Columbia a devenit si ea mama la varsta de 8 ani si 5 luni, dupa ce un individ a violat-o in timp ce micuta a fost la cumparaturi la o alimentara, trimisa de mama ei. Sarcina micutei a iesit la iveala dupa 8 luni, dupa ce mama a mers cu fata la doctor suspectand-o ca ar ascunde droguri in stomac. Fetita a fost plasata in grija Institutului pentru Protectia Familiei. A nascut pe data de 11 octombrie, dar vinovatul nu a fost pus niciodata sub acuzare din cauza refuzului mamei care se temea de amenintarile lui.

Yelizaveta “Liza” Gryshchenko, URSS, mama la 6 ani

In anul 1930, o copila de sase ani din URSS a ajuns la spital din cauza unei cresteri inexplicabile a masei abdominale. Doctorii i-au confirmat sarcina. Liza a dezvaluit ca autorul violului era chiar bunicul matern in varsta de 69 de ani. Copilul a murit la nastere, deoarece parintii Lizei au refuzat cezariana. Liza si parintii sau au emigrat apoi in Vladivostok, iar in mod ironic, bunicul nu a parasit familia.

Lina Medina, Peru, mama la 5 ani si 7 luni

Lina Medina din regiunea Huancavelica era suspecta de o tumoare stomacala cand a ajuns la spital si a reiesit ca este insarcinata in sapte luni. Copila a inceput sa menstrueze cand avea doar cateva luni, iar pieptul era deja dezvoltat la varsta de patru ani. Mai multi specialisti au venit sa investigheze cazul ei, iar o companie americana chiar i-a oferit bani pentru a prezenta povestea ca documentar, oferta insa refuzata.

La data de 14 mai 1939, Lina a nascut un copil sanatos, pe nume Gerardo, iar doctorii au observat in timpul operatiei de cezariana si maturitatea organelor sexuale. Pana la varsta de 10 ani Gerardo crede ca Lina este sora sa, insa dupa aflarea adevarului, cei doi s-au comportat ca frate si sora. in ce priveste circumstantele conceptiei, Lina nu a fost deloc constienta de ele. La un moment dat, tatal ei a fost acuzat de abuz de minori, insa a fost eliberat din lipsa de probe. Gerardo Medina, fiul ei, a trait pana in 1979 (40 de ani) si a murit din cauza unei boli la maduva spinarii. Lina Medina nu a dezvaluit niciodata cine este tatal copilului. Lina Medina s-a casatorit mai tarziu si, in 1972, a avut un al doilea copil.

Sursa: impact.ro 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Mama minora Mama tanara

Articole recomandate

Citeste si despre