Oana Roman si Marius Elisei au divortat, insa nu i-au spus adevarul fetitei

/ / Modificat: 2021-02-19
Oana Roman si Marius Elisei au divortat, insa nu i-au spus adevarul fetitei

Oana Roman si Marius Elisei au divortat zilele trecute la notar, insa au ales sa nu ii dea prea multe detalii despre separare fetitei lor Isabela. Marius Elisei a marturisit ca Isabela stie ca "mami si tati s-au certat", deoarece micuta nu accepta ideea ca parintii sai nu mai locuiesc impreuna. 

„Da, ideea este ca Isabela inca nu s-a obisnuit cu ideea. Isi doreste foarte mult. A fost acum in vacanta cu mama ei, m-a sunat de acolo si mi-a spus: „Tati, imi doresc foarte mult sa vii si tu data viitoare cu noi ca sa fiu si eu mai bine!”. Da, imi simte lipsa, evident. E copil. Dar, normal, la ziua ei… nu as avea cum sa nu fiu acolo, iti dai seama. Pana la urma, este ziua ei. E ca si cum s-ar marita, iar eu nu as participa. Mi se pare absurd!", a povestit Marius Elisei. 

"Ea deocamdata stie ca noi ne-am suparat, ca ne-am certat. E mica, nu pot sa o incarc cu lucruri care sa o afecteze", a adaugat el.

Marius Elisei si Oana au acum o relatie de prietenie si isi doresc sa aiba in grija in continuare de fetita lor. 

"Atata timp cat suntem maturi si suntem constienti si gandim si nu avem de ce sa purtam un razboi, am zis ca este singura varianta. Atat pentru noi, cat si pentru fata. Referitor la inceputuri… Probabil Oana a fost putin mai nervoasa, dar si-a dat seama ca nu a facut ce trebuie, ma rog, nu a facut ceva rau ca sa trebuiasca sa isi dea seama, dar a fost o mica tensiune, intr-adevar. Dar e bine ca totul se termina cum trebuie si cum am planificat", a spus Marius Elisei pentru Antena Stars.

S-au inteles si asupra afacerii pe care au lansat-o inainte de divort

Oana Roman si Marius Elisei s-au inteles si asupra afacerii cu haine online pe care o lansasera inainte de despartire. Astfel, Marius se va ocupa in continuare de site, iar Oana va fi imaginea afacerii. 

„Adevarul a fost ca am plecat cu ce detineam eu. Da! Site-ul este construit de foarte mult timp, un proiect de foarte mult timp. Ideea e ca am revenit asupra lui impreuna, i-am facut o propunere pentru a-i linisti un pic starea si ma bucur ca a fost de acord cu ea. Asta am discutat intre noi. Termenii. Evident ca exista niste termeni si conditii!', a transmis in continuare fostul sot al Oanei Roman.

Articole recomandate

Citeste si despre