O mama si-a ingropat fetita de vie pentru ca nu avea cu ce sa o creasca

/ / Modificat: 2019-03-27
O mama si-a ingropat fetita de vie pentru ca nu avea cu ce sa o creasca

Cazul socant care a cutremurat Brazilia. O mama si-a ingropat fetita nou-nascuta de vie, pentru ca nu avea cu ce sa o creasca, scrie noticieros.televisa.com.

Rudele spun ca Raimunda Nonata Laurindo da Silveira, in varsta de 24 de ani, si-a ascuns sarcina pana aproape de 9 luni.

De fapt, cu cateva zile inainte de a naste, a luat medicamente pentru a provoca un avort, dar tot ce a reusit sa faca a fost sa nasca mai devreme.

Aceasta si-a recunoscut fapta si le-a declarat politistilor ca atunci cand si-a luat pentru prima data fetita in brate s-a hotarat sa o ingroape intr-o pestera, pentru ca mai are doua fiice si nu mai avea posibilitatea sa o cresca si pe cea mica. In plus, a adaugat ca ii era frica de reactia rudelor ei, la aflarea vestii ca va mai avea un copil. Femeia a ascuns, insa, ca una dintre fetite fusese data spre adoptie.

Politistii au descoperit ramasitele bebelusului in timpul unei patrule. Potrivit autoritatilor, micuta a fost devorata de animale salbatice, deoarece corpul ei era plin de muscaturi.

Acum, medicii legisti vor sa afle daca fetita a murit asfixiata sau din cauza muscaturilor.

In prezent, femeia este arestata, iar opinia publica, ingrozita de crima, cere pedeapsa maxima pentru ea.

Din pacate, statisticile braziliene arata ca acest tip de problema sociala este din ce in ce mai frecventa in tara. Iar numarul avorturilor este foarte mare, desi este permis numai in caz de viol, risc de deces sau malformatii ale fatului.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre