O mama si-a alaptat fetita pana la varsta de 9 ani. Ce reactii a starnit aceasta decizie

/ / Modificat: 2018-11-19
O mama si-a alaptat fetita pana la varsta de 9 ani. Ce reactii a starnit aceasta decizie

O mama a patru copii este criticata dur, dupa ce a facut o dezvaluire scandaloasa, in cadrul unei emisiuni tv.

Sharon are 50 de ani si a povestit ca si-a alaptat fiica pana la varsta de 9 ani. Femeia a spus ca laptele matern a ajutat-o foarte mult pe copila, din punct de vedere nutritional. Mai mult decat atat, ea a marturist ca fetita era cea care cerea sa fie hranita cu lapte de la san.

Dintre cei patru copii, doar mezina, Charlotte, a fost alaptata un timp atat de indelungat. Sharon a spus ca a citit unele studii despre beneficiile laptelui matern si au determinat-o sa o alapteze pe micuta pana la varsta asta.  

„Doar pentru ca un copil creste, nu inseamna ca se schimba ceva in laptele matern si ca nu mai are nevoie de el,” a explicat mamica. 

Ea sustine ca aceasta experienţta a ajutat-o sa fie mult mai apropiata de Charlotte decat de ceilalti copii si ca fetita se simte protejata si iubita. 

Oameniicare au vazut emisiunea nu au apeciat deloc gestul femeii. Ba mai mult, s-au aratat revoltati si dezgustati si si-au facut griji pentru cea mica.  

"Este scarbos si saraca fata va fi batjocorita de ceilalti daca nu se intampla asta, deja,” a fost parerea unui telespectator. 

Taguri Maama Alaptare Alaptare indelugata

Articole recomandate

Citeste si despre