O mama regreta enorm numele fiicei sale. Are legatura cu un iaurt celebru: "Ea nu se plange de asta, dar pentru mine este insuportabil"

/ / Modificat: 2023-08-07
O mama regreta enorm numele fiicei sale. Are legatura cu un iaurt celebru:

A-i da un nume copilului  necesita multa gandire. Astazi, aceasta mama regreta ca i-a dat fiicei sale "numele unui iaurt bifidus"...

Gasirea prenumelui perfect pentru copii este o provocare majora pentru viitorii parinti. Simplul act de a alege un nume poate fi o sarcina descurajanta pentru unii, dar faptul ca trebuie sa te confrunti cu preferintele si veto-urile celeilalte jumatati complica si mai mult lucrurile.

Fie ca aleg sa opteze pentru un element atemporal, sa indrazneasca sa fie originali sau sa aduca un omagiu unui stramos, cuplul va trebui sa se asigure ca decizia lor nu este una pe care o vor regreta in anii urmatori.

Credeti sau nu, mai multi parinti decat ati putea crede regreta numele copilului lor. Un parinte din sapte regreta numele copilului sau. 14% dintre cei care regreta numele copilului lor se gandesc sa ia masuri legale pentru a-l schimba. O treime dintre ei nu mai agreeaza numele copilului lor pentru ca a devenit prea comun.

Un nume de iaurt cu bifidus activ, serios?

Unul dintre acesti parinti cu remuscari este o britanica care a postat pe Facebook despre ideea destul de ciudata pe care a avut-o pentru fetita ei in urma cu mai multi ani. 

Aveam 19 ani cand am nascut-o pe fiica mea si am numit-o Aalyvia. Regret atat de mult... Ea are acum 11 ani. Ea nu se plange de asta, dar pentru mine este insuportabil.

Din nefericire, unii internauti cu chef de glume s-au amuzat facand haz de necaz pe seama prenumelui copilului, comparandu-l cu numele unui medicament celebru, Allevia, care combate febra fanului, sau cu Activia, un iaurt cu proprietati probiotice. Rautatea unora nu a impiedicat cateva suflete bune sa il consoleze pe martorul aflat in suferinta.

"Daca fiicei tale ii place acest nume, ar trebui sa-l pastreze. Totusi, i-ati putea sugera sa elimine primul "A".

"Fiica dvs. isi iubeste numele si se simte legata de el. Se va simti bine. Daca se va razgandi vreodata in anii urmatori, spuneti-i ca poate sa-l schimbe sau sa-l schimbe complet.", sunt cateva dintre comentariile internautilor. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Nume copii Nume fete

Articole recomandate

Citeste si despre