VIDEO. O mama a murit in fata copiilor ei in timp ce isi facea poze la malul marii!

/ / Modificat: 2023-07-19
VIDEO. O mama a murit in fata copiilor ei in timp ce isi facea poze la malul marii!

Scene de cosmar pe o plaja din Mumbai, India. O femeie in varsta de 32 de ani a murit inecata in timp ce isi facea poze la malul marii, pe o stanca, alaturi de sotul ei. La un moment dat, cei doi au fost izbiti de un val puternic, insa in ciuda acestui lucru ei au continuat sa isi faca fotografii.

Cateva secunde mai tarziu, cei doi soti au fost luati de un val urias. O persoana care a fost martora la toata scena a intervenit si a reusit sa il saleze pe barbat. Din pacate, femeia a fost trasa de curentii puternici si a sfarsit inecata. Tragedia s-a petrecut chiar sub ochii copiilor, care le faceau parintilor lor poze pe stanca respectiva.

ATENTIE! Imagini cu un puternic impact emotional!

Martorii au alertat serviciile de urgenta si imediat a fost lansata o operatiune de cautare. Aproape 20 de ore mai tarziu, cadavrul femeii a fost gasit in apa.

„Am facut tot posibilul sa o salvez. Cand al patrulea val ne-a lovit din spate, mi-am pierdut echilibrul si am alunecat amandoi. (…) Copiii incercau si ei sa vina spre noi, dar le-am interzis deoarece marea era agitate. Ne-am asezat pe o stanca si copiii nostri, care ne priveau de la distanta, au inceput sa faca fotografii”, a marturisit sotul femeii decedate, potrivit The Sun.

  • Surse: thesun.co.uk
  • Foto: captura video

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Stiri Mama Inec

Articole recomandate

Citeste si despre