O mama a fost arestata pentru 90 de zile dupa ce a mintit ca un cuplu ar fi incercat sa ii rapeasca copiii

/ / Modificat: 2023-07-05
O mama a fost arestata pentru 90 de zile dupa ce a mintit ca un cuplu ar fi incercat sa ii rapeasca copiii

O mama, celebru influencer in varsta de 31 de ani, din California a fost arestata 90 de zile dupa ce a inventat o tentativa de rapire. Intr-un clip postat pe Instagram, femeia a mintit ca un cuplu de origine latina ar fi incercat sa ii rapeasca copiii. 

Katie Sorensen a fost condamnata in luna aprilie, dupa ce a facut aceste acuzatii false. Ea a spus ca un barbat si o femeie ar fi incercat sa ii rapeasca copiii in în parcarea unui magazin din Petaluma, situat în regiunea North Bay din San Francisco.

In urma cercetarilor, oamenii legi si-au dat seama ca femeia a mintit, iar cei doi sunt nevinovati, iar raportul mamicii era fals și „contrazis în mod răsunător de cuplul acuzat, dar și de imaginile surprinse de camerele de filmat ale magazinului”. 

Din cele 90 de zile de condamnare 60 pot fi executate în regim de muncă în folosul comunității, arată un comunicat de presă. 

Femeia a povestit pe retelele de socializare ca nu a putut sa faca nimic deoarece era paralizata de frica, mai ales ca era urmarita de cei doi in magazin si ulterior acestia ar fi urmat-o pana la masina. De asemenea, Katie a spus ca a reusit sa scape de cei doi abia dupa ce a inceput sa tipe dupa ajutor. Pe langa pedeapsa de 90 de zile de condamnare, Sorensen i se interzice prezența pe rețelele sociale, și trebuie, printre altele, să participe la cursuri pentru depășirea prejudecăților.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Stiri Mama Rapire copil

Articole recomandate

Citeste si despre