O fetita de 4 ani a murit asfixiata intr-un castel gonflabil. Ce faceau angajatii

/ / Modificat: 2023-07-17
O fetita de 4 ani a murit asfixiata intr-un castel gonflabil. Ce faceau angajatii

O fetita de numai 4 ani a murit asfixiata intr-un castel gonflabil, in sudul Ucrainei. In urma anchetei, oamenii legii au stabilit ca persoanele care trebuiau sa se ocupe de supraveghera copiilor in locul de joaca se uitau pe telefoane in momentul accidentului. Imediat ce copila a fost gasita moarta, acestia s-au facut nevazuti. 

Micuta, pe nume Valeria, a fost gasita intre franghiile atasate de castelul gonflabil in care se juca. Mama fetitei a inceput sa se ingrijoreze in momentul in care nu a mai auzit rasetul micutei. In acel moment, ea a mers la angajati si le-a cerut sa o caute imediat pe copila. 

Cand au vazut insa ca fetita era decedata, spanzurata de franghii, angajatii au fugit imediat de la fata locului, a povestit o prietena a mamei, Natalia Kuchinska.

„Nu existau asistenti medicali care sa acorde primul ajutor la fata locului. Cineva a adus niste medici stomatologi de la o clinica din apropiere. Ei au examinat copilul, au incercat sa o resusciteze. Cand a sosit ambulanta, paramedicii au pronuntat decesul Valeriei. Personalul a fugit de la fata locului dupa ce fetita a fost gasita”, a precizat Natalia Kuchinska.

Initial, mama a crezut ca fetita doar si-a pierdut cunostinta. Un barbat a sunat imediat la salvare, iar alte persoane au incercat sa o resusciteze pe micuta. Din pacate, era prea tarziu. 

Mamica isi astepta fetita in zona destinata parintilor, dupa ce cazusera de acord sa se mai joace inca 3 minute inainte de a porni spre casa. 

„Anna este devastata de aceasta pierdere. Ziua cand si-a inmormantat copilul a fost foarte dificila”, a mai spus prietena apropiata a familiei.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Pericol loc de joaca Loc de joaca

Articole recomandate

Citeste si despre