O fetita de 1 an a murit dupa ce mama ei a calcat-o din greseala cu masina!

/ / Modificat: 2023-07-11
O fetita de 1 an a murit dupa ce mama ei a calcat-o din greseala cu masina!

O fetita de 1 an si o luna din Arizona, SUA, a murit dupa ce mama ei calcat-o cu masina din greseala, in timp ce incerca sa parcheze. Cand si-a dat seama ce s-a intamplat, femeia a sunat imediat la numarul de urgenta, relateaza NBC.

Masina era parcata intr-o zona cu pietris din apropierea casei, iar femeia incerca sa o manevreze pentru a iesi dintr-un spatiu ingust. Ea a declarat politiei ca a crezut ca si-a asezat fiica in scaunul auto la o distanta sigura de autoturism.

„In timp ce repozitiona autovehiculul, anvelopa din fata a prins copertina scaunului auto, facandu-l sa cada pe spate, ceea ce a dus la ranirea critica a bebelusului”, au declarat autoritatile.

Copilul, pe care fortele de ordine nu l-au identificat public, a fost declarat mort la un spital local.

„Personalul medical efectua masuri de salvare a vietii copilului cand au sosit politistii, dar, in ciuda eforturilor lor eroice, copilul a fost declarat decedat la scurt timp dupa ce a ajuns la spital”, au precizat autoritatile.

Nu se stie inca daca femeia va fi acuzata in legatura cu moartea fiicei sale. Investigatiile continua.

Un caz similar a avut loc si in Romania, in urma cu cateva saptamani! O fetita de 7 ani din Arges a ajuns in stare grava la spital dupa ce a fost calcata cu masina de mama ei, tot din greseala. Femeia a dat peste micuta in timp ce incerca sa parcheze masina. Micuta a fost resuscitata zeci de minute si ar putea ramane cu sechele pe viata, spun medicii.

CITESTE SI: O fetita de 7 ani din Arges, in stare grava dupa ce mama ei dat, din greseala, cu masina peste ea

  • Surse: nbcnews.com
  • Foto: Freepik

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Accidente copii Accidente rutiere

Articole recomandate

Citeste si despre