Femeia care mananca cate 4 suluri de hartie igienica pe zi! Oamenii sunt socati cand o vad. De ce afectiune sufera

/ / Modificat: 2023-07-26
Femeia care mananca cate 4 suluri de hartie igienica pe zi! Oamenii sunt socati cand o vad. De ce afectiune sufera

O femeie din SUA socheaza pe toata lumea din pricina obiceiului sau total neobisnuit. Ea consuma nu mai putin de 4 suluri de hartie igienica pe zi. 

Face acest lucru de 20 de ani, iar in cadrul emisiunii My Strange Addiction: Still Addicted?“, Kinah a povestit ca pur si simplu nu se poate abtine. Ea nu se poate satura de hartie igienica si spune ca o consuma atat la munca, in masina sau in timpul sau liber cand merge la salon ori la cumparaturi. 

Femeia cheltuieste anual o suma uriasa pentru a-si satisface aceasta pofta, aproximativ 2.700 de dolari. 

Mai mult, Kinah a dezvaluit ca nu consuma orice tip de hartie igienica, ci prefera un tip anume: cu hartia cu folie subtire, intr-un singur strat. Spune ca e ca si cum "ar manca un sandvis cu unt de arahide si jeleu fara crusta". 

De asemenea, Kinah spune ca hartia are "zero calorii si nu te lasa cu mahmureala". Logodnicul tinerei s-a obisnuit cu aceasta ciudatenie si spera doar ca la un moment dat aceasta sa renunte la acest obicei bizar. 

"Nu este menita pentru consumul uman. Este al dracului de scarbos, omule", a spus acesta.

Medicii spun ca Kinah sufera de sindromul Pica, o afectiune care ii determina pe cei in cauza sa manance lucruri care nu sunt destinate, in mod normal, consumului, fara vreo valoare nutritionala.

  • Surse: ladbible.com, dailymail.co.uk
  • Foto: captura video

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre