O familie intreaga a ajuns la spital dupa ce a mancat ciorba cu insecticid

/ / Modificat: 2023-05-12
O familie intreaga a ajuns la spital dupa ce a mancat ciorba cu insecticid

Caz socant la Targu Jiu! O familie intreaga a ajuns de urgenta la spital, printre care si doi bebelusi, cu varste cuprinse intre 8 si 10 luni. Acestia s-au simtit rau dupa ce au mancat dintr-o ciorba preparata o femeie mai in varsta, membra a familiei, care a folosit din greseala insecticid. 

Soacra a facut din greseala ciorba cu insecticid!

Potrivit Observator News, ciorba a fost preparata de soacra, o femeie in varsta de 63 de ani, care a venit la nora ei pentru a o ajuta la treburile casnice. A fiert o gaina si a pus apa dintr-un bidon, apoi a turnat din altul. Doua oare mai tarziu, nora s-a dus pe balcon si a gasit bidonul cu insecticid gol. Ulterior, a aflat ca fusese folosit pentru ciorba. 

Imediat, toti membri familiei au mers la spital, unde medicii au facut mai multe investigatii si analize. Din fericire, substantele toxice nu erau prezente in sange. Medicii cred ca substanta toxica, prin fierbere si evaporare, si-a diminuat efectele toxice, iar pesticidul nu le-a pus viata in pericol.

Printre victime se aflau si doi bebelusi, cu varste de 8 si 10 luni, care sunt in afara oricarui pericol. Se pare ca insecticidul respectiv nu este atat de toxic si poate da cel mult o stare de greata. 

  • Sursa articol: observatornews.ro
  • Foto: Freepik

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Stiri Retete ciorbe

Articole recomandate

Citeste si despre