O eleva de 15 ani din Ramnicu Valcea, sechestrata si agresata sexual de patru colege! Agresoarele au fost arestate preventiv pentru 30 de zile

/ / Modificat: 2023-05-16
O eleva de 15 ani din Ramnicu Valcea, sechestrata si agresata sexual de patru colege! Agresoarele au fost arestate preventiv pentru 30 de zile

Caz revoltator in Ramnicu Valcea, unde o adolescenta de 15 ani a fost sechestrata si violata de patru tinere. Totul s-ar fi intamplat la una dintre ele acasa, dupa o petrecere la club. Victima sustine ca a fost drogata si ca celelalte fete au inregistrat clipele de groaza prin care aceasta a trecut. 

Adolescenta de 15 ani din Ramnicu Valcea, abuzata fizic de patru colege!

O copila de 15 ani, din Ramnicu Valcea, a trecut prin clipe de cosmar! Adolescenta sustine ca a fost sechestrata, drogata si agresata sexual de patru colege. Fapta a avut loc in urma cu mai bine de doua saptamani, la finalul lunii aprilie, cand victima a fost intr-un club cu tinerele respective, iar ulterior a mers acasa la una dintre ele. Acolo, ea a fost drogata si violata, potrivit VIVA!. Cele patru agresoare ar fi filmat totul.

Adolescenta, eleva la Colegiul Economic din Ramnicu Valcea, le-a povestit parintilor clipele de cosmar prin care a trecut, iar acestia au alertat autoritatile. De asemenea, ei au cerut ca fiica lor sa fie transferata la un alt liceu din Ramnicu Valcea. 

Agresoarele au fost arestate preventiv. Acestea au contestat decizia instantei

Cele patru agresoare au fost arestate preventiv pentru 30 de zile, Tribunalul Valcea prelungind mandatul de arestare pana pe data de 6 iunie 2023. Tinerele au contestat decizia la Curtea de Apel Pitesti, dar solicitarea le-a fost respinsa.

Potrivit presedintelui Autoritatii Teritoriale de Ordine Publica, in scolile din judetul Valcea s-au inregistrate multe cazuri de consumuri de droguri.

„Si in judetul Valcea exista cele trei tipuri de droguri care se intalnesc in toata tara – usoare, cum sunt tigarile cu marijuana, amfetaminele, drogurile de putere medie si drogurile de mare risc – heroina si cocaina. Consumul a inregistrat o explozie. Cazul elevei care a fost drogata, sechestrata si violata este doar varful icebergului. Ne asteptam ca pe viitor, din cauza consumului de droguri sa mai apara cazuri din acestea cu violenta", a declarat acesta.

Expertii antidrog trag, de asemenea, un semnal de alarma in randul parintilor si le recomanda sa fie atenti si sa aiba grija de copiii lor. 

„Eu cred ca pentru parinti este o lectie acest caz, ar trebui sa fie o lectie, pentru ca in momentul in care ai un copil de 15 ani care nu este conturat din punct de vedere al echilibrului si il lasi sa mearga in club noaptea si vedem ca s-a produs o drama.”, a declarat Catalin Tone, expert antidrog, conform observatornews.ro.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Agresiune fete Eleva

Articole recomandate

Citeste si despre