O educatoare si o ingrijitoare, acuzate de acte de violenta la adresa copiilor

/ / Modificat: 2019-08-12
O educatoare si o ingrijitoare, acuzate de acte de violenta la adresa copiilor

O educatoare si o ingrijitoare de la o cresa din municipiul Alba Iulia sunt acuzate de parinti ca ar fi avut un comportament agresiv, atat fizic, cat si verbal, la adresa copiilor.

Ei au depus plangeri la Politie si a fost deschis un dosar penal.

"La Politia Municipiului Alba Iulia au fost depuse doua sesizari din partea unor parinti ai caror copii frecventeaza cresa respectiva. In urma cercetarilor s-a stabilit ca faptele sesizate ar putea intruni elementele constitutive ale infractiunii de rele tratamente aplicate asupra minorului si a fost intocmit un dosar penal. In aceasta faza a cercetarilor este vorba despre cercetarea faptei," a declarat Luminita Prodan, purtatorul de cuvant al IPJ Alba, pentru Mediafax.

Ce expresii foloseau ingrijitoarea si educatoarea

Cele doua au fost inregistrate audio. Mama unuia dintre copii i-a pus micutului un microfon in ghiozdan, dupa ce a sesizat o schimbare in comportamentul baietelului.

In inregistrari se aud expresii ca: "Du-te la olita, putoare!," "Mai potoleste-te odata, ca ma disperi!," "Lasa piciorul jos, ca o capeti!," "Nu te mai suport deloc, nesimtitule," "Esti o puturoasa," "De te ridici de pe saltea, te mananc," "Cand te-ai ridicat, cum te-am rezolvat," "Uratul naibii," "Prostule," 'Magarul naibii."

Se pare ca mictutii au fost si bruscati, auzindu-se cum plang, iar drept pedeapsa unii ar fi fost tinuti in baie.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Cresa

Articole recomandate

Citeste si despre