O adolescenta de 15 ani lovita de o masina a zacut minute in sir pe asfalt. Soferii au preferat sa ocoleasca in loc sa ii ofere ajutor

/ / Modificat: 2023-11-13
O adolescenta de 15 ani lovita de o masina a zacut minute in sir pe asfalt. Soferii au preferat sa ocoleasca in loc sa ii ofere ajutor

Un filmulet in care o fata de 15 ani, lovita de o masina pe trecerea de pietoni, este ocolita de mai multi soferi dupa incident, a devenit viral. Nimeni nu a oprit sa verifice starea tinerei care zacea pe asfalt. 

Incidentul a avut loc sambata trecuta, in apropierea unei treceri de pietoni de pe Bulevardul Iuliu Maniu din Capitala. Tanara a fost aruncata in aer in momentul impactul si a stat zeci de minute intinsa de asfalt, iar soferii care au trecut pe langa ea au preferat sa o ocoleasca in loc sa ii ofere ajutor. 

Dupa ceva timp, cativa pietoni s-au apropiat de ea pentru a verifica starea ei.  Potrivit unui comunicat al Brigazii Rutiere accidentul a avut loc in jurul orei 13:30, sambata. 

Politistii l-au identificat pe soferul vinovat 

Un sofer care circula pe Bld Iuliu Maniu, dinspre Valea Cascadelor spre iesirea catre Autostrada A1 a lovit-o pe adolescenta care traversa drumul, iar apoi si-a continuat deplasarea. Din primele informatii, politistii au reusit sa il identifice pe soferul vinovat. Este vorba despre un tanar in varsta de 20 ani. Acesta a fost testat cu aparatele Alcooltest si Drugtest, insa rezultatele au fost negative. De altfel, i-au fost prelvate probe biologice la sediul INML. 

Politistii continua cercetarile „sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria sectorului 6, pentru savarsirea infractiunilor de vatamare corporala din culpa si parasirea locului accidentului ori modificarea sau stergerea urmelor acestuia”, potrivit comunicatului Brigazii Rutiere. 

In imaginile surprinse, se observa cum fata traverseaza in graba, apoi este lovita de o masina. Soferul vinovat isi continua insa drumul. Inclusiv soferul care se oprise pentru a o lasa sa treaca nu opreste dupa incident. Trec sase masini pe langa adolescenta ranita, pana cand cineva opreste sa-i acorde primul ajutor. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Adolescenta Accidente copii

Articole recomandate

Citeste si despre