„Nu am putut sa o trezesc pe mami”. O fetita de 3 ani si-a gasit mama fara suflare in pat, dupa ce a murit in somn

/ / Modificat: 2023-10-25
„Nu am putut sa o trezesc pe mami”. O fetita de 3 ani si-a gasit mama fara suflare in pat, dupa ce a murit in somn

Caz sfasietor intr-un oras din Marea Britanie. O fetita de 3 ani a trait drama vietii sale, dupa ce a incercat minute in sir sa-si trezeasca mama. Din pacate, femeia murise in somn iar micuta nu a stiut ce se intampla; credea ca mama ei dormea.

Laura Whittingham, in varsta de 32 de ani, a fost gasita fara suflare de fetita ei pe nume Ava, dupa ce nu s-a trezit sa-si pregateasca copiii pentru scoala. Sotul femeii, Carl, in varsta de 32 de ani, a spus ca „totul a fost normal” seara precedenta, cand s-au bagat in pat. In dimineata urmatoare, insa, Laura nu s-a mai trezit. Micuta Ava nu a reusit sa-si trezeasca mama, iar cand tatal ei a ajuns acasa, stia ca sotia lui cazuse intr-un somn din care nu avea sa se mai trezeasca vreodata.

„Amandoi ne-am culcat devreme in acea noapte. Ne-am uitat pe TikTok si randeam, apoi am glumit pe seama a ceea ce vedeam la televizor. Totul a fost normal. A doua zi am plecat la serviciu la 6 dimineata. Nu m-am gandit sa ma uit la ea, sa vad ce face. Nu am sarutat-o de plecare, pentru ca era prea devreme, ca in mod normal ea se plange daca faceam asta.

Tatal meu a sunat, era ingrijorat ca Laura nu era pregatita sa duca copiii la scoala. Am sunat la politie. Cand am ajuns acasa, politia a intrat deja in casa si, cand am intrat, mi-a spus ca a murit. Mi-am vazut copilul de trei ani coborand scarile dupa ce a incercat sa o trezeasca. Gracie a venit si i-am explicat ca s-a intamplat ceva. Era suparata, dar a fost foarte puternica. Ava si Mia au ales sicriul mamei. Ava a vrut sa fie roz si stralucitor. Mia, desi nu poate vorbi, clipeste si imi spune ce vrea. Ea a continuat sa arate spre cea mov, asa ca am luat unul mov stralucitor”, a declarat sotul Laurei, potrivit The Sun.

Laura a lasat in urma multa durere si trei copilasi, pe Ava, in varsta de 3 ani, pe Mia, in varsta de 20 de luni, pe fiica vitrega Gracie-Mae, in varsta de 13 ani, care acum vor creste fara mama lor.

  • Surse: dailymail.co.uk, thesun.co.uk
  • Foto: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Poveste de viata Mama acasa

Articole recomandate

Citeste si despre