Nu a tinut cont de nimic. S-a transformat in scut uman pentru a-si salva copilul

/ / Modificat: 2018-10-30
Nu a tinut cont de nimic. S-a transformat in scut uman pentru a-si salva copilul

Ea a preferat sa primeasca loviturile in locul copilului sau. Acesta mama a fost ranita de grindina, bucatile de gheata fiind de dimensiunea unei mingi de tenis. Si asta doar pentru a-si proteja copilul din calea grindinei. Dar ce nu face un parinte pentru copilul sau?

Raspunsul se regaseste in actul eroic al Fionei Simposon, o mama din Australia. Totul s-a intamplat intr-o zi de octombrie. Cand a plecat cu masina de-acasa nu s-a gandit deloc ca va deveni scut uman ca-si apare copilul.

Mama, in varsta de 23 de ani era insotita de fiica sa de 4 luni si de bunica ei in varsta de 74 de ani. Vremea nu era deloc buna. Fiona nu vedea nimic in fata ei, iar linia alba de pe sosea devenise invizibila.

"Eram la jumatatea drumului spre casa, cand o furtuna cu grindina cat mingiile de tenis ne-a lovit," a povestit Fiona.

De indata ce ploaia a devenit din ce in ce mai intensa, ea a parcat masina. Dintr-o data, o uriasa bucata de gheata a spart geamul din spate, unde statea copilul. In acel moment, mama isi da seama ca fiica ei, Clara, ar putea fi ranita daca nu intervine. Fiona Simpson a reactionat rapid:

"Am sarit imediat pe scaunul din spate, am acoperit-o cu corpul meu, m-am uitat la ea si am vazut ca tipa. Nici macar nu am auzit-o pentru ca zgomotul era foarte mare," a marturisit Fiona, inspaimantata de gandul ca fiica ei va muri.

Un act de curaj si iubire

Furtuna a durat doar cateva minute, dar a fost suficient sa-i avarieze serios masina (geamurile din spate au fost sparte), iar ea a ramas fara nicio protectie in fata furtunii. "Era dureros, frig si infricosator."

Dupa aceasta experienta, Fiona a ajuns la spital. Spatele, fata si bratele ei erau acoperite cu vanatai. Fotografiile stau marturie pentru asta.

fiona-1

Si bunica a avut nevoie de ingrijiri medicale si a petrecut o noapte in spital. Micuta Clara s-a ales cu cateva rani minore la cap.

"Tot ce conteaza este ca suntem in viata ... o masina se poate inlocui si vanataile se vindeca", a spus Fiona.

Si acesta este adevarul. Povestea ar fi putut avea un sfarsit tragic, dar, din fericire, mama nu a ezitat nici macar o secunda sa-si protejeze copilul!

Taguri Mama Mama eroina Viata de parinte Viata de mama

Articole recomandate

Citeste si despre