Nicu Bocancea lanseaza colectia de buchete de flori "Back to school" cu accesorii de birotica, litere multicolore si creioane colorate

/ / Modificat: 2023-09-06
Nicu Bocancea lanseaza colectia de buchete de flori

Nicu Bocancea, cel mai premiat florist roman pe plan international, lanseaza coletia de toamna de aranjamente si buchete de flori „Back to school” care include toate trendurile anului in materie de accesorizare, cromatica si estetica din industria florala. 

Vasele construite si accesorizate creativ cu creioane colorate, litere multicolore, elemente de birotica sau rumegus de ascutitoare, coronite create din flori in culorile toamnei, accesorizate cu ghinde, castane sau frunze, tartacute in miniatura impodobite cu flori diverse, buchete diverse in culori suave, pastelate sau cosuri din lut sau ceramica pentru flori si plante de sezon sunt printre HIT-urile toamnei 2023. 

accesorii de birotica

„Inceputul de an scolar, cu emotiile lui frumoase in randul copiilor, parintilor si profesorilor, coincide cu inceputul toamnei, anotimpul cel mai generos in culori si in flori care mereu ne-a indemnat la joaca si la creativitate. Am deschis ghiozdanele copiilor si am ales de acolo cele mai haioase elemente de birotica. Am luat ascutitori, creioane colorate, litere multicolore, gume de sters, ba chiar si o rola de scotch si le-am „imprietenit” cu florile de toamna, in nuante ruginii sau in culori pastelate. Natura a avenit si ea cu accesoriile ei, in atelierul nostru, astfel ca in coronitele pentru usile scolilor sau claselor am inserat ghinde, castane sau frunze uscate.”, a povestit Nicu Bocancea, master florist international, ales al patrulea cel mai bun florist al Europei, in urma participarii la competitia Europa Cup 2022. 

Back to school

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Scoala copii Back to school Flori

Articole recomandate

Citeste si despre