Momente sfasietoare! Mama Andreei, studenta ucisa in Timisoara, a ajuns pe perfuzii

/ / Modificat: 2024-03-27
Momente sfasietoare! Mama Andreei, studenta ucisa in Timisoara, a ajuns pe perfuzii

 

Momente cumplite pentru mama Andreei Morega, studenta la Medicina in Timisoara, ucisa cu brutalitate de iubitul ei, in varsta de 23 de ani. 

Trupul neinsufletit al tinerei a fost adus acasa, iar prietenii i-au au venit in numar impresionant pentru a-si lua ramas bun de la ea. Mama Andreei este distrusa de durere si a avut nevoie de ingrijiri medicale. Femeia a ajuns pe pefuzii la spital din cauza socului pe care il traieste. 

Andreea a fost adusa acasa ieri intr-un sicriu alb si va fi inmormantata in rochie de mireasa. 

„Din pacate, mama ei este tinuta doar pe perfuzii si hranita cu lingura, astazi a intrebat de ce este atat de multa lume in curte”, a scris cineva intr-un comentariu la un video pe TikTok.

Calaul Andreei, declaratii halucinante in fata anchetatorilor 

Mirel, amicul care i-a devenit calau Andreei, a facut declaratii socante la audieri. Tanarul si-a recunoscut fapta si a dat detalii socante despre modul brutal in care i-a luat viata tinerei. 

„Din luna octombrie am o relatie de iubire cu Andreea, iar in ultima luna am simtit-o mai distanta.

In data de 22.03.2024, in timp ce ne aflam la apartamentul parintilor mei, am observat ca Andreea tasta pe telefon si am crezut ca vorbeste cu cineva. Am intrebat-o cu cine discuta iar ea a refuzat sa imi spuna cu cine se conversa.

Am incercat sa ii iau telefonul din mana si ea l-a tinut strans. Am reusit totusi sa i-l iau si i-am spus Andreei sa imi spuna codul PIN. A vrut sa paraseasca apartamentul si am incercat sa o opresc.

A refuzat sa mi-l dea si mi-a spus ca vrea sa se desparta de mine. Atunci cand am auzit asta, m-am enervat foarte tare si m-am dus in bucatarie, de unde am luat doua cutite oarecare si m-am intors cu ele in dormitor. Andreea m-a lovit peste o mana, iar in acel moment m-am taiat singur cu cutitul la fata.

Totodata, m-a prins de lantisorul pe care il aveam la gat, care s-a rupt si a cazut pe pat. Imi amintesc ca am lovit-o de 5-6 ori”, a declarat criminalul.

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre