Meniul unui copil oferit intr-un spital din Romania in 2019: "O pulpa rece si scarboasa, fiarta de 2 zile"

/ / Modificat: 2019-06-03
Meniul unui copil oferit intr-un spital din Romania in 2019:

Mancarea din spitale lasa de dorit, dar nu este o noutate. Situatia este aceeasi de zeci de ani. De Ziua Copilului, o poza cu meniul de pranz oferit micutilor internati la sectia de pediatrie a Spitalului Orasenesc Sinaia a strans peste 6.500 de like-uri si aproape 5.000 de share-uri. In fotografie aparea o pulpa de pui fiarta si lingura de piure.

"Prietena mea si-a internat copilul la Spitalul Orasenesc Sinaia, sectia de pediatrie. Farfuria aceasta e pranzul unui copil bolnav: o pulpa rece si scarboasa, fiarta de 2 zile si un piure mucilaginos cu cocoloase. Statul roman se poarta cu copiii bolnavi de parca ar fi infractori", a scris Corina Bacanu, pe pagina personala de Facebook."

meniu spital

Sa platim cu totii contributii si mai mari la Sanatate! Poate data viitoare le dau copiilor doar oase!", a mai scris aceasta.

Cina pentru un copil bolnav

Nici la cina situatia nu este mai buna. Copiii primesc cartofi fierti, in coaja.

"Revin cu cina copiilor bolnavi, internati la Spitalul Orasenesc Sinaia, sectia de pediatrie: cartofi cu gust de beci statut, nespalati si murdari de pamant. Pofta buna Guvernului, noapte buna, Romania! La mulți ani copiilor, de 1 iunie! Sunteti niste supravietuitori!", a comentat femeia, intr-o alta postare pe reteaua de socializare. 

spital sinaia

Fotografiile au starnit mii de reactii si au adunat un numar impresionant de comentarii. Oamenii si-au exprimat indignarea cu privire la nepasarea cu care sunt tratati bolnavii in spitalele romanesti.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Spital Meniu copii Copil bolnav

Articole recomandate

Citeste si despre