Mama vitrega, catalogata drept „monstru” dupa ce le-a cerut ajutorul internautilor pentru a-l sterge pe fiul sau vitreg dintr-o fotografie de familie

/ / Modificat: 2023-10-31
Mama vitrega, catalogata drept „monstru” dupa ce le-a cerut ajutorul internautilor pentru a-l sterge pe fiul sau vitreg dintr-o fotografie de familie

O femeie din Florida a fost catalogata drept „patetica” si „groaznica precum un monstru” dupa ce le-a cerut internautilor sa o ajuta sa il stearga pe fiul ei vitreg dintr-o fotografie de familie.

Natalie, sotul ei, cei doi copii biologici si fiul sotului ei dintr-o relatie anterioara au participat recent la o sedinta foto profesionala, fiindca isi doreau cateva fotografii de familie, care sa le ramana amintire peste ani. Dupa ce a primit pozele si a realizat ca nu are niciuna doar cu copiii ei biologici, femeia i-a rugat pe internauti sa o ajute sa il stearga pe fiul ei vitreg dintr-o fotografie, in schimbul a 10 dolari.

Cum era de asteptat, postarea lui Natalie a devenit virala pe retelele de socializare, sute de oameni criticand-o aspru si au catalogat-o ca fiind un om „cu sange rece”, „ monstru”, „fara inima”, „cruda” si „cu adevarat ingrozitoare”.

„Nu are deloc inima! Nu putem decat sa speram ca mama vitrega nu-si va face niciodata fiul vitreg sa se simta atat de nedorit pe cat il face sa para in aceste mesaje”, a comentat o persoana.

Cu toate acestea, Natalie pare sa-si fi indeplinit dorinta, deoarece cateva zile mai tarziu a postat, pe pagina ei de Facebook, imaginea doar cu copiii ei biologici, fara fiul vitreg.

„Nu vad prea multi care sa apere acest monstru de femeie, dar ca sa fie clar: nu este vorba doar de faptul ca vrea 1-2 fotografii cu copiii ei biologici, pe care sa le pastreze ca amintire. Dupa ce a obtinut poza dorita, ea a urcat-o ca poza de profil pe Facebook. Asa se prezinta ea in fata lumii, practic. Vrea ca restul lumii sa considere ca aceasta este familie ei (n.r.: ea, sotul si cei doi copii biologici)”, a mai scris cineva.

Din pacate, Natalie nu este prima mama vitrega care devine virala printr-o astfel de postare, pe Facebook. In urma cu cateva luni, o alta femeie ii ruga pe internauti sa o ajute sa il stearga pe fiul ei vitreg din mai multe fotografii de familie. Ca si Natalie, aceasta isi dorea cateva fotografii doar cu copiii ei biologici.

„Puteti sa stergeti, va rog, copilul care apare in dreapta? Este fiul meu vitreg. Imi plac aceste fotografii, dar nu am niciuna doar cu copiii mei biologici. De asemenea, va rog sa il scoateti si din pozele in care aparem toti.

Intr-o fotografie, femeia pozeaza alaturi de sotul ei, cei doi copii pe care ii au impreuna si copilul sotului dintr-o relatie anterioara. In alte doua, ea apare singura cu copiii pe o patura. Dar, in timp ce ea isi tine cei doi copii biologici in poala, fiul ei vitreg sta langa ea - la aproape 30 de centimetri distanta.

Internautii au fost si de aceasta data ingroziti de o astfel de cerere.

„Acest lucru m-a intristat cu adevarat. Imaginati-va cum s-a simtit acel copil. Pun pariu ca a observat ca nu apare in fotografii, alaturi de fratii lui”, a scris cineva.

„Atat de dezgustator, sper ca tatal sa citeasca asta si sa divorteze de ea. E vorba de un copil! Ce i-a facut?”, a scris o alta persoana.

„Ingrozitor si sfasietor. E clar ca l-a asezat pe fiul ei vitreg la distanta de ea si de copiii ei, ca sa poata sa il scoata mai usor din poze. Eu as fi sters-o pe ea din poze, apoi i le-as fi trimis cu mesajul: Gata, acum fotografiile sunt perfecte”, a mai comentat cineva.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Mama Parinti vitregi relatie copii

Articole recomandate

Citeste si despre