Mama fetitei care a murit din cauza unei pneumonii, rapusa de durere: "Mi-a spus sa o iau acasa"

/ / Modificat: 2019-12-12
Mama fetitei care a murit din cauza unei pneumonii, rapusa de durere:

Parintii fetitei care a murit de pneumonie sunt un munte de durere. N-au apucat sa se bucure de copilul lor decat 4 luni si jumatate, dupa ce medicul care a consultat-o a trimis-o acasa cu diagnosticul de rosu in gat. In realitate, micuta avea pneumonie si a pierit la 24 de ore dupa acest diagnostic.

"A facut temperatura joi seara, am fost cu ea la medic vineri si a zis ca are rosu in gat. De la rosu in gat a ajuns la pneumonie, cauza decesului. Mi-a spus sa o iau acasa, ca nu are rost sa il internez pentru rosu in gat. A zis "il luati acasa", mi-a dat reteta, mi-a dat tratament. Sa ii fac tratamentul, atata," a spus mama fetitei, potrivit stirileprotv.ro.

"Cand m-am trezit, ea murise"

Mamica nu a avut de ales si, cu copilul bolnav in brate, a plecat acasa. Seara i-a dat tratamentul prescris de medic, insa dimineata cand s-a trezit a avut un soc.

"Sambata dimineata la 05:00 i-am dat fetei sa manance si la 06:20 cand m-am trezit sa-i dau siropul, ea murise. La autopsie a iesit ca are pneumonie si nimic la gat," a marturisit  cu durere in glas  mama micutei Daria Maria.

"Sa ni se spuna si noua din ce cauza a fost, de ce s-a intamplat. De la rosu in gat s-a ajuns la pneumonie acuta si insuficienta respiratorie acuta. Vrem sa ni se faca dreptate. Daca sotia i-a cerut internarea, de ce s-a refuzat," a spus si tatal fetitei

Doctorii implicati in ancheta sustin ca diagnosticul de pneumonie de la Medicina legala este unul prezumtiv si asteapta rezultatele finale de la Iasi, unde au fost trimise toate probele.

Politistii au deschis un dosar pentru ucidere din culpa.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Mama fetita Ancheta

Articole recomandate

Citeste si despre