Mama condamnata pe viata pentru ca si-a lasat bebelusul 14 zile intr-un leagan

/ / Modificat: 2019-02-21
Mama condamnata pe viata pentru ca si-a lasat bebelusul 14 zile intr-un leagan

Caz cutremurator in New Hampton, Iowa, Statele Unite. O mama a fost condamnata pe viata pentru ca si-a lasat baietelul in varsta de 4 luni intr-un leagan infestat cu viermi, timp de 14 zile.

Cand a fost gasit, pe data de 30 august 2017, micutului Sterling Koehn ii curgea sange pe gura.

Potrivit The Sun, mama, Cheyanne Harris, in varsta de 22 de ani, nu a tradat nicio emotie dupa ce judecatorii i-au citit sentinta. De patru ore au avut nevoie acestia pentru a demonstra ca femeia se face vinovata de crima de gradul 1 si neglijenta cauzatoare de moarte.

condamnat

Ce a spus autopsia

Autopsia a aratat ca bebelusul a murit din cauza malnutritiei, deshidratarii si a unei infectii cu E. coli, cauzata de faptul ca nu i-a fost schimbat scutecul timp de doua saptamani.

Procurorul de caz a declarat ca scutecul copilului, neschimbat zile la rand, a atras gandaci, care au lasat oua. In urma ranilor la care a fost supus, pielea micutului s-a infectat. Desi, polististii au declarat ca la domiciliul celor doi au fost gasite si scutece noi si unguent pentru a trata eruptia cutanata.

Bebelusul cantarea 3 kilograme

Tatal, Zachary Koehn, a fost si el condamnat la inchisoare pe viata.

Desi castiga 45.000 de dolari pe an si avea asigurare medicala, in apartament era un miros pregnant de urina si fecale.

In momentul in care a fost gasit, bebelusul cantarea 3 kilograme, statea cu ochii deschisi si privirea fixa.

copil-leagan

Avocatul celor doi a spus ca, desi, moartea bebelusului a fost o tragedie, nu a fost vorba de o crima cu premeditare, deoarece Harris a suferit de depresie postpartum si nu a vrut sa-si omoare copilul. Judecatorii, insa, au spulberat versiunea aparatorului, sustinand ca tatal era un parinte experimentat, acesta mai avand o fiica de doi ani gasita in apartament, intr-o stare buna de sanatate.

"Monstrul, in acest caz, este sanatatea mintala," a spus unul dintre judecatori.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Bebelus

Articole recomandate

Citeste si despre