Ipostaza in care au aparut copiii cei mari ai lui Stefan Banica Jr. Violeta nu isi lasa fratele la greu

/ / Modificat: 2024-01-26
Ipostaza in care au aparut copiii cei mari ai lui Stefan Banica Jr. Violeta nu isi lasa fratele la greu

Stefan Banica Jr. are de ce sa fie mandru. Cei doi copii mari ai sai au o relatie extraordinara si sunt foarte apropiati. Violeta si Radu Stefan petrec mult timp impreuna, iar din cand in cand se filmeaza in ipostaze cu totul inedite. Fiul artistului din prima casatorie si-a cumparat recent primul lui apartament si este in plin proces de renovare. La amenajarea locuintei il ajuta nimeni alta decat sora lui mai mica, Violeta.

Fratii Banica s-au filmat in timp ce zugraveau noul apartament al lui Radu Stefan. Tanarului nu i-au placut peretii colorati, asa ca a cumparat vopsea alba, pentru a zugravi. I-au sarit in ajutor mai multi prieteni, dar si sora lui, Violeta, fiica lui Stefan Banica Jr. si a Andreei Marin. Cei doi frati s-au filmat in timp ce vopseau peretii, iar Radu Stefan a publicat imaginile pe contul lui de Instagram si a scris in dreptul lor: „Bine pe constructii”.

„Nu e usor sa te muti, dar sunt deja in proces de mutare de la inceputul anului si am zis ca vreau sa fac totul de unul singur, ceea ce in mare parte am si facut, insa cred ca o sa apelez si la niste ajutor. E foarte, foarte greu, adica chiar e un efort, dar o sa merite la sfarsit si o sa fie totul bine.”, a spus el ulterior, pe Instagram.

Fiul lui Stefan Banica Jr. din casatoria cu Camelia Constantinescu este, de ceva timp, pe picioarele lui. Tanarul a absolvit Facultatea de Actorie anul trecut si s-a inscris la master. Cocheteaza atat cu actoria, cat si cu muzica, dovedind ca le calca pe urme atat tatalui, cat si bunicului sau. Radu Stefan este si antreprenor, iar in urma cu ceva timp si-a indeplinit visul si si-a deschis o cafenea in Bucuresti. Tanarul a inceput anul 2024 cu dreptul, iar cei care il urmaresc pe retelele de socializare au putut vedea ca este realizat si pe plan personal. Radu Stefan s-a afisat pentru prima data in mediul online alaturi de iubita lui, iar acum renoveaza apartamentul in care urmeaza sa se mute.

FOTO: Facebook/Instagram

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Stefan banica jr Stefan banica baietel Copii vedete

Articole recomandate

Citeste si despre