Invitatie la arenele de joaca

/ / Modificat: 2005-06-29
Invitatie la arenele de joaca

 

Campionii Romaniei participa cel mai mare eveniment sportiv pentru copii initiat de campioana Gabriela Szabo

Sambata, 2 iunie, incepe in Herastrau, la Roata Mare din Soseaua Nordului, cel mai mare eveniment sportiv dedicat copiilor – Arenele de Joaca, realizat la initiativa Gabrielei Szabo.

Timp de 10 ore pe zi, in weekend, copiii vor putea juca baschet, volei, badminton, fotbal, popice, tenis de masa, vor face exercitii de gimnastica si de aerobic, vor participa la crosul Distrigaz Sud, la intreceri de stafeta, la concursuri de role si biciclete, jocuri cu mingea, alergari printre cauciucuri, la ateliere de dans si la desen, la demonstratii sportive pornind de la dansuri populare si pana la baseball.

  

Toate acestea vor fi realizate alaturi de marii campioni sportivi ai Romaniei. Au confirmat participarea pana la data emiterii comunicatului: Andreea Raducan, Elisabeta Lipa, Diana Oprea,  Monica Iagar, Laura Badea, Oana Pantelimon, Claudia Isaila, Otilia Badescu, Marian Dragulescu, Leonard Doroftei, Marian Dragulescu si, desigur, Gabriela Szabo.

Duminica, 3 Iunie, in cadrul unei conferinte de presa, se va prezenta o cercetare realizata la nivelul municipiului Bucuresti, care vizeaza nivelul de sedentarism al copiilor din clasele primare si atitudinea pe care parintii acestora o au fata de activitatile sportive.

Evenimentele fac parte din campania sociala Sport pentru Viata, initiata de Gabriela Szabo in 2006, sub sloganul Corpul omenesc e construit pentru miscare. Obiectivele sale constau in: promovarea miscarii sportive, atragerea copiilor catre sport si constientizarea parintilor asupra rolului pe care miscarea il joaca in dezvoltarea fizica si psihica a celor mici.

      

Va asteptam cu drag!

1 Iunie 2007

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre