Incredibil. Doua mame sustin ca bebelusii lor au fost epilati cu ceara la cresa

/ / Modificat: 2018-11-07
Incredibil. Doua mame sustin ca bebelusii lor au fost epilati cu ceara la cresa

Un caz incredibil s-a petrecut la Washington, Statele Unite. Doua mame sustin ca angajatii cresei la care mergeau copiii lor, le-au epilat sprancenele cu ceara, fara sa le ceara acordul.

Una dintre mame, Alyssa Salgado, a scris intr-o postare pe pagina sa de socializare ca a observat o pata rosie intre sprancenele fiicei sale. Initial a crezut ca este doar o zgarietura sau ca fetita s-a scarpinat. Ajunsa acasa femeia s-a uitat cu atentie si si-a dat seama ca micuta fusese epilata cu ceara. "Imediat ce am ajuns acasa si m-am uitat cu atentie am realizat ca acele femei au decis sa-i epileze sprancenele fetei mele," a scris aceasta pe Facebook, potrivit goodhousekeeping.com.

Fetita era incrisa la o cresa din cadrul Columbia Basin College din Pasco, Washington.

"I-am dat nastere fiicei mele si iubesc totul la ea, pana la cel mai marunt detaliu, iar acele femei si-au asumat dreptul de a decide cum ar trebui sa arate copilul meu", a mai scris mamica in postarea sa.

Mai exista antecedente

Se pare, insa, ca acest caz nu este singular. O alta mama a trecut printr-o situatie identica.

"Este extrem de dificil, pentru ca este doar un bebelus. Nu se poate apara, nu are nici macar doi ani. Simt ca sunt o mama rea, pentru ca nu am putut sa-mi protejez copilul atunci cand a avut cel mai mult nevoie de mine", a scris cealalta mamica pe Facebook.

Cele doua mame au spus ca au discutat cu directoarea cresei. Conducerea unitatii de invatamant din care face parte cresa a anuntat ca in urma unei investigatii interne a ajuns la concluzia ca acuzatiile celor doua femei nu sunt fondate.

Mamicile au anuntat ca au depus plangere, iar autoritatile din Washington au demarat investigatia.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Cresa Cresa copii Cresa ingrijire copil

Articole recomandate

Citeste si despre