Gest de omenie. Doi tineri si-au donat darul de nunta ca sa ajute o familie saraca sa aiba o casa

/ / Modificat: 2019-12-17
Gest de omenie. Doi tineri si-au donat darul de nunta ca sa ajute o familie saraca sa aiba o casa

Doi tineri din Popesti Leordeni si-au donat darul de nunta in valoare de 35.000 lei unei fiundatii care construieste o casa pentru o familie saraca, cu patru copii, din Sambata de Sus. Acestia locuiesc in anexa unui grajd, langa vitele de care parintii au grija. 

 

Dar Mosul le va face cel mai frumos cadou, deoarece pana la Craciun cei patru prichindei, cu varste cuprinse intre 8 ani si cateva luni, si parintii lor se vor muta in casa noua

Povestea familiei este una trista. Fiul cel mare a fost gasit infometat, dormind intr-un foisor al Manastirii Sambata de Sus. 

"Sunt genul de familie pusa la zid, alungati. L-am gasit pe Raul in foisorul Manastirii Sambata de Sus. Nu mancase de cateva zile," a povestit reprezentata Asociatie din Campulung Moldovenesc, care se ocupa de construirea casei, pentru Mediafax.

"Au dat darul de nunta mai departe"

Donatia cea mai mare a venit de la cei doi tineri care au renuntat la darul de nunta pentru a ajuta aceasta familie.

"Ne-au spus ca vor da o suma de bani mai mare, pe care au primit-o de la altii, pentru ca ei au destul. S-au decis sa dea darul de nunta mai departe," a mai precizat reprezentanta fundatiei. 

Casa este construita pe un teren pus la dispozitie de Primarie si nu va putea fi instrainata niciodata. Imobilul va ramane al comunei, dar va fi folosit exclusiv de aceasta familie. Casa este compusa din doua camere, bucatarie si baie, iar terenul pe care s-a ridicat constructia are circa 600-700 mp.

Costul total al lucrarilor si dotarilor este de peste 100.000 de lei.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Donatie Casa

Articole recomandate

Citeste si despre