Fratele femeii din Ploiesti ai carei copii au murit dupa ce au cazut de la etajul 10, marturisiri socante

/ / Modificat: 2021-08-12
Fratele femeii din Ploiesti ai carei copii au murit dupa ce au cazut de la etajul 10, marturisiri socante

Fratele femeii din Ploiesti ai carei copii au murit dupa ce au cazut de la etajul 10 al blocului in care locuiau a facut dezvaluiri socante despre sora lui.Tanarul a marturisit ca aceasta isi neglija copiii in ultima perioada, iar comportamentul ei s-a schimbat radical dupa ce a fost la munca in Italia. 

”Era o femeie buna. Cand au aparut cei doi copii, s-a schimbat tot. Prostitutie, umbla cu tot felul de baieti. A fost plecata in Italia, se plimba numai cu masini scumpe si copiii mureau de foame in casa. Noroc ca avea mama bani” , a spus Marius Andrei Bilica, fratele femeii. 

Se pare ca mama si copiii se mutasera in apartamentul de la etajul 10 in urma cu doua zile. Mama copiilor se afla intr-o alta camera in momentul in care s-a produs tragedia si facea un live pe Facebook. Pe fundalul filmarii la un moment dat se aud si sirenele ambulantelor, insa femeia nu s-a gandit nicio clipa ca acestea ar fi venit chiar in ajutorul copiilor sai care cazusera de la etaj. 

Ei s-au urcat pe un scaun situat langa geam si au alunecat. Primul copil cazut a fost fetita, apoi a cazut si baiatul. 

”Erau gemenii mei, dar ea a trecut copiii pe numele lui barbat-su’. Cum era mama copiilor? Era bine, era buna, le aducea de toate. Nu stiu cum s-a ajuns la cazul asta. Am aici un LIVE facut in care Alina (n.r.o prietena) era in camera cu copiii” a povestit fostul sot, pentru Antena 3.

Din primele date acestia se aflau in dormitor, in timp ce mama facea LIVE pe Facebook, in alta camera. Impactul cu asfaltul a fost mortal pentru cei doi, in ciuda manevrelor de resuscitare incepute de catre medici.

Taguri Accidente copii

Articole recomandate

Citeste si despre