Fetita mea isi dorea o bucatarie de jucarie, dar costa prea mult. Asa ca i-am facut eu una! Mi-a luat o saptamana

/ / Modificat: 2023-05-23
Fetita mea isi dorea o bucatarie de jucarie, dar costa prea mult. Asa ca i-am facut eu una! Mi-a luat o saptamana

Dragostea unui parinte pentru copilul sau nu cunoaste limite! Drept dovada sta o postare care a devenit virala pe Facebook, in care un tata pozeaza mandru langa o bucatarie de jucarie pe care a construit-o singur pentru fetita lui.

Barbatul povesteste ca cea mica isi dorea enorm o bucatarie de jucarie, insa nu isi permitea sa ii cumpere una. Tot ce gasea in magazine era foarte scump, cea mai „ieftina” fiind 150 de euro, enorm pentru posibilitatile sale materiale. Asa ca, pentru a nu-si dezamagi fiica, cu putine materiale si unelte, barbatul i-a realizat fetitei sale o bucatarie care arata la fel de bine precum cele din comert!

„Fetita mea isi dorea o bucatarie cu care sa se joace, dar costa prea mult. Cea mai ieftina costa peste 150 de euro. Azi am terminat de facut aceasta bucatarie. Accept criticile! Nu am multe unelte. Lipici cald, o masina de gaurit si o bucata de smirghel. Mi-a luat o saptamana”, scrie in postarea care a devenit virala pe Facebook.

Zeci de mii de oameni au lasat comentarii de apreciere la adresa barbatului, majoritatea fiind de acord cu faptul ca fetita este norocoasa sa aiba un astfel de tata, care ar face orice pentru a o vedea fericita. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Bucatarie copii

Articole recomandate

Citeste si despre