Fetita de doi ani, bagata de bunica in apa clocotita. Scuza femeii: "Am avut o zi proasta"

/ / Modificat: 2019-08-22
Fetita de doi ani, bagata de bunica in apa clocotita. Scuza femeii:

O fetita de doi ani a suferit arsuri cumplite pe picioare, dupa ce bunica sa a bagat-o in apa clocotita.

"Am avut o zi proasta"

Incidentul socant s-a petrecut pe data de 11 august, cand Kaylee Robinson a fost lasata in grija bunicii vitrege, Jennifer Vaughn, in casa ei din Chattanooga, SUA, relateaza Daily Mail.

Mama fetitei, Brittany Smith, a declarat pentru ABC 2 ca viitoarea soacra si-a justificat gestul spunand ca "a avut o zi proasta." Femeia a fost retinuta si acuzata de agresiune asupra unui copil în forma agravata si poate fi eliberata daca plateste o cautiune de 150.000 de dolari.

Mama a postat imaginile cu ranile cumplite pe retelele sociale si astfel s-au autosesizat autoritatile. Detectivul care a preluat cazul a declarat ca sunt "cele mai grave arsuri pe care le-am vazut vreodata."

Fetita risca sa ramana fara picioare

Micuta este internata si primeste ingrijiri medicala, insa starea ei se agraveaza. Ranile prezinta un risc mare de infectie si ar putea risca inclusiv amputarea picioarelor.

"Este groaznic. Kaylee a suferit doua operatii pana acum, dar nu au dat rezultate. Pielea nu se reface asa cum sperau medicii. Are foarte multa durere," a mai declarat mama.

Brittany Smith a marturisit ca si-a lasat fetita la viitoarea soacra pentru a merge cu ceilalti doi copii ai sai la cursurile de inot. Dar nu era prima data cand isi lasa micutii in grija femeii si niciodata nu au fost probleme.

La scurt timp dupa ce a plecat, a fost sunata de viitoarea soacra care i-a spus ca s-a intamplat ceva, timp in care o auzea plangand pe fetita.

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre