Experienta terifianta traita de o romanca in Grecia: "Nu am avut sau auzit de asa ceva. De doua nopti dormim cu capcane"

/ / Modificat: 2023-08-06
Experienta terifianta traita de o romanca in Grecia:

O romanca a trait un adevarat cosmar in vacanta din Grecia. Femeia a povestit pe un grup de socializare ca a avut parte de o experienta terifianta. Desi merge de 15 ani in insula Thassos nu s-ar fi gandit niciodata ca i se poate intampla asa ceva. 

Femeia a povestit ca a fost victima hotilor. Acestia au luat doar banii din camera unde era cazata si spune ca ar fi vorba despre hoti profesionisti dupa modul in care au actionat.  

„Dupa mai bine de 15 ani de vacante in Grecia din care 10 doar pe Thassos (insula pe care o iubim si ne simtim ca acasa)... ieri am trait o experienta terifianta. Grecia e o tara safe, nu am auzit de incidente decat atat de rar incat sunt doar exceptii nefericite. Atat de rare incat nu crezi ca ti se poate intampla chiar tie... si totusi...Ieri cand ne-am intors pe la 7 seara de la plaja am gasit geamul spart la usa de pe spate a vilei din Golden Beach. Usa avea si jaluzele trase pana jos. Cineva profesionist a intrat prin spate, a crapat geamul de la usa si cu un levier sau cine stie cu ce a deschis usa de termopan, fara sa faca multe cioburi sau mizerie. 

Au cautat peste tot, toate geamantanele, toate dulapurile, sertare, tot. Au lasat laptop, tableta, telefon, casti, boxa... au luat doar banii. Si dintre toti bani...au ales doar euro si leva. Leii romanesti i-au lasat...de unde am tras concluzia si noi si politia ca posibil erau bulgari. Greci eu zic ca nu sunt ...sau asa sper."

usa de termopan sparta

„De doua nopti dormim cu capcane” 

Femeia a marturisit ca experienta a fost una traumatizanta si nu se mai simte deloc in siguranta. A fost nevoita sa improvizeze capcane in camera pentru a putea dormi. 

„Cel mai rau... pe langa banii pierduti... raman dezamagirea, teama si nesiguranta.Aveti grija la tot si toate, chiar si aici au ajuns subspecii de asa zis oameni.

PS. Banii nu erau la vedere...dar acum privind in urma bineinteles ca puteau fi ascunsi in locuri ingenioase sau luati pe plaja... dar nu credeam ca in Grecia e cazul. Tot privind in urma, bineinteles ca trebuie sa ne bazam mai mult pe carduri...dar repet...nu am avut sau auzit de asa ceva in Grecia...adica aici ne vedeam mai in siguranta decat acasa.

Politia a venit destul de repede ... dar nu i-am vazut foarte implicati sa ia date si de la cei din jur. Asteptam rezultatul analizelor de amprente, dar...De doua nopti dormim cu capcane improvizate de noi la toate intrarile si cu urechile ciulite la orice zgomot (chiar daca teoretic acum e cea mai safe casa din Thasoss)... nu doresc nimanui asemenea senzatii", a scris romanca pe grupul de Facebook Forum Thassos. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Experienta mama

Articole recomandate

Citeste si despre