Eficientizează-ţi şi extinde-ţi afacerea în mod natural, organic!

/ / Modificat: 2022-08-26
Eficientizează-ţi şi extinde-ţi afacerea în mod natural, organic!

Cea mai des intalnita intrebare de care ne lovim in cadrul intrevederilor, este... CUM?

Cei mai mulţi clienţi spun ca au apelat deja la numeroase metode de promovare, unde au cheltuit bugete semnificative, dar nu au avut rezultatele mult dorite... deci e posibil ca modul de aplicare sa nu fi fost cel corect.

Astfel ca la SEO 4Prime incepem prin a discuta cu clientul, a vedea ce-şi doreşte cu adevarat şi a analiza cea mai buna strategie care i se potriveşte, adaptand totul la un buget foarte rezonabil care sa nu fie o povara suplimentara pentru afacere.

From ZERO (0) to HERO - eficientizam totul in 4 paşi simpli:

...setam obiective reale (nu imaginare, mult visate)

Analizam lucrurile etapa cu etapa, iar dupa ce obţinem acceptul clientului demaram implementarea. Nu incercam sa sarim peste etape, deoarece nu exista drum scurt şi garantat catre rezultatul dorit, iar acest lucru poate dauna in dezvoltarea campaniei, aceasta nemaiavand parte de succes.

Totodata obiectivele stabilite trebuiesc bine analizate şi corelate cu puterea de implementare a companiei tale, iar ulterior totul trebuie analizat şi revalidat. O campanie PPC (fie ea in cadrul reţelelor sociale sau Google Ads) trebuie sa fie extrem de bine planificata, deoarece ne aşteptam sa aduca o crestere semnificativa a vanzarilor (fie de produse, fie de servicii – in funcţie de ceea ce comercializeaza clientul in cauza). Astfel, putem spune ca este important sa iti setezi fie anual, fie trimestrial, obiective realiste pe care compania / afacerea ta ar trebui sa le atinga, sa le presteze şi sa le menţina.

Cele descrise mai sus pot fi coroborate cu zicala "ne intindem cat ne tine plapuma" :)

Dezvoltam site-ul | blog-ul existent sau...

... daca nu avem unul, demaram execuţia unuia nou, bine gandit de la zero.

Site-ul, mai presus de toate, trebuie sa fie extrem de bine structurat, atat ca şi optimizare SEO, cat şi UI / UX, conţinut de calitate, viteza mare de incarcare, relevant, modern, adaptiv / responsiv, etc.

Trebuie sa aratam celor care ne viziteaza site-ul ca sunt importanţi pentru tine, oferindu-le servicii / produse / informaţii de calitate, relevante. Astfel nu numai ca ii vei caştiga ca şi clienţi / parteneri, dar ii şi vei menţine.

Analizam pe cine avem ca şi competiţie in nişa afacerii noastre şi cum ne poziţionam faţa de ei. Acest lucru trebuie analizat la fiecare etapa calendaristica stabilita (anual, semestrial, trimestrial, lunar).

Foloseste marketing on-line

Cele mai optime metode şi strategii de promovare sunt reţelele sociale: Instagram, Twitter, TikTok, Facebook / Meta, etc...fie ca doreşti sa iţi promovezi produsul pe una, pe unele dintre reţelele de top sau pe toate. Aici lasam la alegerea ta, in concordanţa cu bugetele pe care doreşti sa le aloci.

Dar pentru a fi eficient in fluxul de ştiri şi postari din cadrul reţelelor, trebuiesc aplicate strategii de marketing specifice produsului tau / industriei din care faci parte.

Putem sa te ajutam atat cu realizarea postarii, a conţinutului, dar si a realizarii videoclipului (filmare, editare, montaj, etc)


Colaboreaza cu profesionişti care vor eficientiza procesul tau de marketing

Formula perfecta pentru a eşua este ca tu, deţinator al afacerii sa incerci sa le faci pe toate, mergand pe premiza ca aşa nu dai niciun ban, vei avea cost zero, iar afacerea va merge perfect – acest mindset este unul total greşit. DE CE?...

... deoarece nu vei avea timpul, dedicaţia, puterea şi energia de a invaţa totul, de a fi in top cu toate strategiile de marketing, de croşeta şi a aplica strategia caştigatoare, etc.

Cel mai bine este sa colaborezi cu oameni specializaţi care iţi vor livra lucrurile cele mai bune şi cele mai eficiente pentru afacerea ta. Astfel, tu te vei ocupa de lucrurile cu adevarat importante care duc la succes şi la o scalare eficienta a afacerii tale.

Reunim cele mai importante tehnici si tactici de optimizare si promovare online, transformand bugetul tau de promovare din cheltuiala in investite profitabila, bazandu-ne pe strategii care testate in timp, reale, care functioneaza 100%.

Hai sa ne cunoaştem, sa bem o cafea şi sa discutam tot ce e nevoie sa ştii pentru a-ţi dezvolta afacerea, aşa cum doreşti.

Contacteaza-ne la: www.seo4prime.com  |  info@seo4prime.com

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Comunicare Intrebare

Articole recomandate

Citeste si despre