Drama unui copil de 5 ani. A fost nevoit sa-si vada mama murind deoarece operatorii de la serviciul de urgenta nu l-au crezut cand a cerut ajutor

/ / Modificat: 2023-09-20
Drama unui copil de 5 ani. A fost nevoit sa-si vada mama murind deoarece operatorii de la serviciul de urgenta nu l-au crezut cand a cerut ajutor

Un baietel de numai cinci ani a trecut printr-o situatie cumplita dupa ce a fost nevoit sa isi vada mama cum se stinge din viata. Desi a sunat la 911, operatorii de la serviciul de urgenta nu l-au crezut.

Un baietel de cinci ani din SUA a sunat de doua ori la 911 sa anunte ca mama lui este pe moarte, insa operatorii au crezut ca este o farsa si i-au spus sa nu mai faca glume. Totul s-a intamplat intr-o seara fatidica din februarie 2006, atunci cand Robert Turner a vazut-o pe mama lui prabusindu-se in dormitor. A sunat imediat la 911, insa in loc sa ii trimita ajutor, operatorul l-a amenintat pe Robert ca trimite politia.

„Mama mea a lesinat”, a spus baiatul in timpul primului sau apel la serviciile de urgenta, la ora 5:59 pm. Operatorul de la celalalt capat al firului, Sharon Nichols, a cerut sa vorbeasca cu tatal sau. Copilul de cinci ani a auzit gresit intrebarea si, crezand ca Nichols cere sa vorbeasca cu mama lui, a raspuns „Nu va vorbi”.

In cele din urma, politia a ajuns acasa la Robert si l-a gasit pe micut stand langa mama sa, care era deja moarta. Ulterior acesta a fost plasat in custodia rudelor. Familia lor a intentat un proces pentru moarte din culpa pentru 1 milion de dolari. Avocatul a sustinut ca moartea lui Sherrill a fost rezultatul neglijentei si a castigat procesul. Atunci a avut loc prima condamnare a unui operator 911 pentru neglijarea intentionata a datoriei.

FOTO: freepik.com

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Drama copil Mama

Articole recomandate

Citeste si despre