Drama unei minore insarcinate. Viitorul sot s-a stins din viata la doar 25 de ani

/ / Modificat: 2020-06-17
Drama unei minore insarcinate. Viitorul sot s-a stins din viata la doar 25 de ani

O tanara in varsta de 17 ani, insarcinata cu primul ei copil, a ramas de una singura dupa ce iubitul de 25 de ani a decedat subit la un meci de fotbal. Tragedia s-a intamplat in satul Vadeni, raionul Soroca (Republica Moldova).

Cu putin timp in urma, Irina isi imagina ca va avea o nunta de vis si o casa in care sa-si creasca fetita, impreuna cu sotul sau. Trebuia doar sa atinga majoratul pentru a putea deveni sotia lui Dumitru. 

"Nu puteam sa ne casatorim pentru ca nu am 18 ani, trebuia sa ating majoratul si apoi urma nunta," a mentionat Irina Felea, scrie unica.md.

Pentru a fi impreuna cu Dumitru, Irina s-a certat cu parintii sai, iar acum nu se poate baza doar pe familia iubitului ei. 

"M-am certat cu parintii pentru ca nu vroiau ca eu sa locuiesc cu sotul. De cand am inceput sa traiesc impreuna cu sotul, nu am mai vorbit cu mama," s-a plans minora.

Irina va avea o fetita

Irina va aduce pe lume o fetita care va purta numele tatalui. 

"Am vrut sa o numim Sveta, dar dupa ce a decedat am decis sa-i pun numele Dumitrita, in cinstea lui Dumitru," a spus viitoare mamica.

Mama tanarului decedat spune ca va avea grija de minora si nepotica, dar sustine ca tanara are nevoie de o casa a ei.  

"S-a dus la fotbal, au spus ca i-a crapat inima, a murit pe loc. Am luat-o la mine, cum sa o las singura? Ea este in locul lui Dima, deja ea este copilul meu si nepotica, nepotelul, ce va fi. Tare s-a bucurat cand a aflat ca va fi tata. A fost bine la ei in familie, dar mai departe nu a mers," a povestit mama tanarului.

Oamenii au ramas socati de drama minorei. Unii deja au facut mai multe donatii de jucarii, produse igienice, haine si mobila. Iar satenii s-au mobilizat pentru a o ajuta pe Irina sa-si cumpere o casa. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Minora insarcinata

Articole recomandate

Citeste si despre