Doi bebelusi, morti in urma infectiei cu Covid. Ce afectiuni aveau micutii

/ / Modificat: 2021-09-29
Doi bebelusi, morti in urma infectiei cu Covid. Ce afectiuni aveau micutii

Vesti triste! Doi bebelusi, in varsta de 2 luni, respectiv 22 de zile, au murit in urma infectiei cu covid. Micutii sufereau de malformatii cardiace, iar nou-nascut avea sindrom Down. 

”Din nefericire, nu s-a mai putut face nimic pentru ei”, a declarat medicul Dan Teodorovici, purtător de cuvânt în cadrul Spitalului Județean Suceava.

Starea micuților, care au fost inițial internați pe secția de Pediatrie a Spitalului Județean Suceava, s-a deteriorat semnificativ, motiv pentru care au fost transferați la o unitate spitalicească din Iași. Micutii au fost transferati la Terapie Intensiva, insa, din pacate, dupa o saptamana, organismul firav al bebelusilor a cedat. 

Secția de Pediatrie Suceava a fost împărțită în sector COVID și non-COVID. Din 16 paturi disponibile pentru copiii infectați cu COVID, marți, 9 dintre acestea erau deja ocupate.

”Avem la etajul IX 16 paturi pentru Pediatrie COVID. Acum sunt nouă copii internați, împreună cu mamele”, a completat medicul Dan Teodorovici, potrivit obiectivdesuceava.ro.

Articole recomandate

Citeste si despre