Dezvaluirile femeii care si-a abandonat bebelusul in scara unui bloc: "L-am lasat ca sa aiba o viata mai buna"

/ / Modificat: 2020-06-11
Dezvaluirile femeii care si-a abandonat bebelusul in scara unui bloc:

O tanara in varsta de 25 de ani, din Chisinau, si-a abandonat baietelul de doar o luna in scara unui bloc. Ea si-a motivat gestul prin faptul ca a vrut ca micutul sa aiba o viata mai buna, iar ea sa nu mai fie certata si judecata de mama sa.

Tanara mama a povestit ca si-a dat seama ca este insarcinata cand era in luna a patra de sarcina, dar nu a mers la medic pentru investigatii niciodata pe parcursul celor 9 luni si nici cand a nascut.

"Sa recunosc ca sunt insarcinata cu al treilea copil nu voiam. Nu ma deranja ca voi avea copil, stiam ca nu am sustinere, ca voi fi din nou judecata, presata, voi fi atacata de mama cu chestia asta: uite ce este din viata ta, cine ai fost si cine ai ajuns. Nu voiam ca mama sa fie iarasi judecata de lume, pentru ca stiam ca o doare si nu reactioneaza normal in aceasta situatie," a relatat mama bebelusului.

"Ma straduiam sa nu strig de durere"

Aceasta a spus ca nasterea a avut loc acasa, intr-o camera de camin, in cada cu apa calda. Iar in camera alaturata dormea fiica sa cea mijlocie.

"Nasterea a inceput la ora 4.00 dimineata, mai intai mi s-a rupt apa si eu stiam ca e gata, s-a pornit. O ora cat m-am chinuit, ma calma baia calda. Au fost momente cand ma gandeam ca daca pierd cunostinta, e gata, copilul se inadusa si risc sa-mi pierd viata si eu si el. M-am asezat la podea, iar fetita dormea pe pat. Ma straduiam sa nu strig de durere, ca sa nu o trezesc si sa nu auda vecinii, peretii sunt foarte subtiri in camin. Rezistam strangand din dinti si cu mainile in podea. Am nascut singura, imi dadeam seama ca copilul poate fi mort. Prima ce am facut, nu ma gandeam ca ma doare sau ca am rupturi sau ca am nevoie de ajutor medical, am spus: micutule, respira, plangi. Stiam ca trebuie sa fiu tare, l-am pus pe piept, am pus prosopul peste el si stateam cu el asa, ca sa pot sa imi revin. El era destul de normal, avea mai mult de 2 kg, m-am uitat si la ora fixa cand l-am nascut, 5.15, avea putina pigmentatie, a deschis ochisorii, copil sanatos," a marturisit Cristina, potrivit unimedia.info.

"Nu voiam sa imi bat joc de el"

Bebelusul s-a nascut la 27 decembrie 2019 si a fost ingrijit de mama sa timp de aproape o luna, pana aceasta s-a decis sa il lase in scara unui bloc, unde sa-l gaseasca cineva care sa ii ofere o viata mai buna.

"Nu voiam sa imi bat joc de el, i-am luat picaturile standarde, contra balonarii. I-am acordat ingrijirea si cand l-am lasat deschidea ochisorii normal. Eram gata sa il tin langa mine, sa il ingrijesc pana in momentul in care voi gasi o familie care e pedepsita de soarta si vrea un bebelus, care poate sa-l creasca, sa-l educe. De asta nu l-am omorat deodata, nu l-am aruncat. Era mai simplu, nimeni nu stia de el, puteam sa fac acest lucru. Nu sunt monstru, il iubeam, dar stiam ca nu il pot lasa," a povestit mama.

Tanara a mai spus ca si-a hranit bebelusul inainte sa-l abandoneze si i-a facut o poza. Si a luat si o amintire de la el, suzeta. 

"Altceva nu mai aveam ce sa pastrez. Era micut, nu avea inca lucruri de care sa fie atasat. Imi dadeam seama ca nu il voi mai vedea niciodata," a mai spus femeia.

Aceasta sustine ca regreta fapta si vrea ca autoritatile sa-i dea bebelusul pentru a-l creste ea, alaturi de cei doi copii pe care ii mai are. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Mama

Articole recomandate

Citeste si despre