David are doar 9 luni si sufera de o boala care ii distruge tot corpul. Salvarea lui costa 90.000 de euro

/ / Modificat: 2023-08-10
David are doar 9 luni si sufera de o boala care ii distruge tot corpul. Salvarea lui costa 90.000 de euro

David are doar 9 luni si are nevoie urgent de un tratament in Spania. Micutul sufera de o boala rara, care ii macina tot corpul si ii pune viata in pericol. Salvarea lui este un tratament care se face in Spania si costa nu mai putin de 90.000 de euro. 

Boala de care sufera David se numeste epidermoliza buloasa, o afectiune rara a pielii, care ii afecteaza articulatiile, dantura, ochii, unghiile, ducand chiar la malformatii ale membrelor.

"Nu pot exprima cat de grav este"

Mama micutului a creat o pagina de donatii pe Facebook, unde a povestit drama prin care trece. Din pacate, in Romania nu exista niciun tratament pentru boala lui. 

"Oare va puteti imagina? Sa-l vad cum sufera, cum urla de durere, si sa nu pot face nimic. David are rani care sangereaza in interior, pe esofag, nu poate inghiti, si-l hranesc printr-un tub ca sa nu moara de foame. Medicii m-au avertizat ca va ramane curand fara degete din cauza ranilor. Complicatii care il pot ucide pot aparea oricand. Nu pot exprima cat de grav este", a marturisit mama lui David, intr-un mesaj postat pe Facebook.

"O raza de speranta a aparut in viata noastra acum. Am aflat ca in Spania, la celebrul spital Sant Joan de Deu, exista o sectie specializata in Epidermoliza buloasa. Nu puteam sa cred, in sfarsit, am gasit pe cineva care ne poate ajuta bebelusul. In sfarsit!

Le-am trimis dosarul medical si au acceptat cazul nostru. David are in sfarsit o sansa sa nu mai sufere atat de mult. Ne-au trimis o factura proforma de 85.905 euro, o suma uriasa. Apoi, am discutat cu Asociatia Noel, sa ne ajute sa ajungem la tratament, si asa am ajuns sa va scriu in acest grup.

Va rog din suflet pe toti cei care cititi aceste randuri sa ma ajutati sa imi duc bebelusul la tratament. Are doar 9 luni, este inuman sa suporte atata durere", a adaugat mama bebelusului. 

Metode prin care se poate dona cu mentiunea DAVID 

  • Conturi bancare:

Lei: RO33BTRLRONCRT0532233601

Euro: RO80BTRLEURCRT0532233601

Swift/BIC: BTRLRO22 Beneficiar: Asociatia Noel

DETALII DESPRE CAZUL LUI DAVID: https://www.facebook.com/donate/868142691396413/870898041120878

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Boala copii Boala rara

Articole recomandate

Citeste si despre