Cum arata o garsoniera din Cluj de 11 mp, la 170 euro pe luna

/ / Modificat: 2023-06-13
Cum arata o garsoniera din Cluj de 11 mp, la 170 euro pe luna

Putine lucruri ne mai surprind atunci cand vine vorba de piata chiriilor din Cluj! La doar un an dupa ce o garsoniera de 11 mp din Cluj la 200 euro pe luna a devenit virala pe Facebook, o alta locuinta asemanatoare a atras atentia internautilor. 

Garsonierele de 11 mp se pare ca sunt o normalitate pe piata imobiliara din Cluj. Un nou anunt postat recent, pe un site de profil, arata ca o garsoniera de 11 mp se inchiriaza cu 170 de euro! 

„Se inchiriaza garsoniera, in zona Hotel Royal, foarte aproape de statie, magazine si aproape de Iulius Mall FSEGA. Suprafata 11 mp. Pret 170 Euro/luna”, scrie proprietara pe un portal de anunturi, potrivit stiridecluj.ro.

In „locuinta” respectiva, pe care proprietare o numeste „garsoniera”, au fost inghesuite un pat de o persoana, o cabina de dus amplasata literalmente la doi pasi de pat, o mica bucatarie si WC-ul, la o usa distanta. 

garsoniera din cluj de 11 mp

garsoniera din cluj de 11 mp

Anul trecut, un anunt asemanator a devenit viral pe retelele de socializare. Era vorba tot despre o locuinta de 11 mp, prezentat ca o garsoniera si scoasa la vanzare cu 37.499 de euro. Initial, proprietarul ceruse chirie de 200 euro pe luna. 

  • Surse: ziare.com, stiridecluj.ro
  • Foto: stiridecluj.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Camera copii Casa

Articole recomandate

Citeste si despre