Cum arata fetita care sufera de acelasi sindrom ca Albert Einstein. A fost poreclita Chucky

/ / Modificat: 2019-04-05 12:46:03

O fetita in varsta de sapte ani arata ca o papusa Troll, din cauza unui sindrom rar, care ii face parul sa arate exact ca cel al celebrei papusi si despre care se crede ca afecteaza doar 100 de persoane din intreaga lume.

Este posibil ca acest sindrom sa-l fi afectat si pe renumitul fizician Albert Einstein, potrivit Mirror.

albert einstein

Wynter Seymour s-a nascut cu parul des si negru, dar brusc a inceput sa-si schimbe culoarea in blond si sa se ridice.

"Arata ca un pui", isi aminteste mama fetitei, iar parintii au poreclit-o Chucky, dupa personajul principal din filmul de groaza "Child’s Play".

fetita sindrom

Oprita de lume pe strada

Acum, look-ul "nebun" al lui Wynter atrage atentia oriunde merge.

"Atrage atentia tuturor si toata lumea intreaba ce este in neregula cu parul ei, insa Wynter nu s-a suparat niciodata," povesteste mama fetitei.

Cand podoaba capilara a inceput sa devina dificil de aranjat, mama micutei s-a gandit ca va avea parul cret, asemeni bunicii. A incercat o multime de produse destinate ingrijirii, dar nimic nu a dat rezultate. Orice incercare de a-l pieptana se sfarsea cu lacrimile micutei. Atunci a cautat pe internet si a descoperit adevarata cauza.

par3

Wynter mai are doua surori mai mari si niciuna nu se confrunta cu aceasta problema, cauzata de o mutatie genetica.

Sindromul parului care nu poate fi pieptanat

Sindromul parului de nepieptanat se manifesta prin schimbarea texturii parului intre 3 luni si 12 ani, dar se poate prelungi si la varsta adulta. Acesta creste anormal in zona scalpului (efectul de vartej) si devine lucios, cret si uscat, de culoare deschisa, de la blond la argintiu. Capata, de asemenea, un aspect ciufulit, ceea ce il face greu de periat sau pieptanat.

Articole recomandate

Citeste si despre