Criminalul din Caracal este tatal a patru copii. Detalii cutremuratoare despre familia lui Gheorghe Dinca

/ / Modificat: 2019-07-28
Criminalul din Caracal este tatal a patru copii. Detalii cutremuratoare despre familia lui Gheorghe Dinca

Gheorghe Dinca este autorul unor crime odioase care au avut loc in Caracal. Barbatul in varsta de 65 de ani a recunoscut ca a omorat doua adolescente, in varsta de 15 ani, pe Alexandra, care a disparut de acasa pe 25 iulie 2019, si pe Luiza, data disparuta in urma cu patru luni. 

Barbatul, mecanic auto de profesie, a fost arestat, iar duminica dimineata a fost dus de anchetatori in casa lui, unde au avut loc teribilele crime, pentru noi perchezitii. In tara, a sosit si sotia lui Gheorghe Dinca, care l-a parasit in urma cu 10 ani. 

Sotia, luata de copii in Italia 

Sotia criminalului din Caracal locuieste de mai bine de 10 ani in Italia. Femeia a avut o viata foarte grea alaturi de Gheorghe Dinca. Aceasta a plecat de acasa dupa ce nu a mai suportat bataile crunte pe care i le administra barbatul. Speriati ca s-ar putea intampla ceva rau cu mama lor, copiii au luat-o in Italia pe femeie. 

O fire violenta

Cunoscutii si vecinii au marturisit ca Gheorghe Dinca era un barbat violent si ca isi agresa si angajatii de la service-ul auto pe care l-a detinut. De asemenea, o fosta angajata a barbatului, care a lucrat timp de trei luni in casa acestuia ca bucatareasa, a dezvaluit ca a observat un comportament ciudat al acestuia si ca la un moment dat i-ar fi oferit bani pentru a intretine relatii sexuale cu ea. 

De 10 ani, familia nu mai stie nimic de el

De aproape 10 ani, sotia si copiii nu mai stiu nimic de tatal lor. Ultima oara cand au fost impreuna, ca o familie, s-a intamplat in 2010, la un eveniment, cand fiica lui s-a casatorit. 

Chiar daca stiau ca tatal lor este violent, niciunul dintre cei patru copii ai lui Gheorghe Dinca nu si-ar fi imaginat ca acesta ar fi capabil de asemenea orori. 

Toti copiii lui Gheorghe Dinca sunt seriosi, cu meserii frumoase, fericiti alaturi de familiile lor. Fata lui profeseaza ca medic veterinar, in Timisoara, insa inclusiv ea a stat departe de tatal ei. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Gheorghe dinca Crime caracal Rapire Drama

Articole recomandate

Citeste si despre