Copil in coma dupa ce a alunecat din bratele mamei pe scari

/ / Modificat: 2023-08-20
Copil in coma dupa ce a alunecat din bratele mamei pe scari

Incident tragic intr-o provincie din Italia, unde un copil roman a ajuns in coma dupa ce a alunecat pe scari din bratele mamei. Micutul s-a lovit puternic la cap. 

Tragedia a avut loc in provincia Cremona din Italia, iar bebelusul de 18 luni este in stare grava la spital. Micutul a fost transportat in stare critica la unitatea medicala, iar polițiștii i-au audiat pe toți cei prezenți în casă la acel moment, anume tatăl, mama, dar și o rudă.

Mama a povestit ca il alapta pe micut in timp ce se afla pe scara blocului, insa micutul a facut o miscare brusca si i-a scapat din brate. Acesta s-a lovit puternic cu capul de trepte. 

Rudele au incercat sa-i acorde bebelusului primul ajutor, insa medicii sositi la fata locului au decis sa il transporte de urgenta la spital cu un elicopter. Initial, copilul a fost in coma, insa medicii au reusit sa il readuca la viata. 

Până în acest moment, nicio persoană nu este acuzată în acest caz, însă cercetările continuă pentru determinarea circumstanțelor în care s-a produs incidentul.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Accidente copii Urgente copii

Articole recomandate

Citeste si despre