Copii palmuiti si trasi de par la o gradinita din Ploiesti. Educatoarea iesea la fumat si ii lasa singuri

/ / Modificat: 2023-09-27
Copii palmuiti si trasi de par la o gradinita din Ploiesti. Educatoarea iesea la fumat si ii lasa singuri

Situatie revoltatoare la o gradinita din Ploiesti! Parintii o acuza pe una dintre educatoare ca le-ar fi batut copiii si ca i-ar fi lasat nesupravegheati.

Terorizati de catre educatoare! Copiii erau batuti, trasi de par si neglijati

Parintii copiilor din grupa mijlocie, din cadrul Gradinitei cu program prelungit nr. 40 din Ploiesti, spun ca micutii lor sunt terorizati de educatoare. Aceasta se pare ca nu de putine ori i-a palmuit pe unii dintre copii, iar pe altii i-a tras de par. Educatia se facea prin tipete, iar atunci cand nu striga cat o tineau puterile la copii, educatoarea isi lua pauze si iesea la fumat, lasand copiii nesupravegheati.

Revoltati, parintii au inaintat directiunii o lista cu semnaturi pentru a cere Inspectoratului Scolar din Prahova sa rezolve situatia, document in care au si precizat situatiile cu care se confrunta cei mici. Directiunea a cerut sprijinul superiorilor care au cerut o cercetare interna, potrivit observatornews.ro.

Directiunea a explicat faptul ca au fost nenumarate situatii in care educatoarea nu s-a subordonat conducerii gradinitei. Parintii mai spun ca si catre o ingrijitoare si-a varsat naduful, aruncand cu un scaun catre aceasta, in urma unei discutii in contradictoriu.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Copii abuzati Gradinita copii Violenta copii

Articole recomandate

Citeste si despre